© Haber Hanesi 2014 - 2025

Kuzeyşehir’de Ramazan Sofrasında Buluşma: Başkan Yılmaz Vatandaşlarla İftar Yaptı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Kuzeyşehir Mahallesi sakinleriyle buluştu. Kuzeyşehir’in sokaklarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, hemşehrilerinin taleplerini dinledi, mahallede yürütülen ve planlanan projeler hakkında bilgi verdi. Yılmaz, vatandaşlarla yakından ilgilenirken çocuklar ve gençlerle de sohbet etti.

Mahalle ziyaretleri kapsamında Kuzeyşehir’in farklı noktalarını gezen Yılmaz, esnafı iş yerlerinde ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Sokakta karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Yılmaz, mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyerek not aldı. Vatandaşlar da mahallelerinde yapılan hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Yılmaz’a gösterilen ilgi dikkat çekti.

 

BİRLİKTE İFTAR YAPTILAR

Mahalle programı kapsamında bazı evlere de misafir olan Yılmaz, ailelerle bir araya gelerek sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştirdi. Ev ziyaretlerinde vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Yılmaz, belediye olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade etti.

Programın devamında Başkan Yılmaz, iftarını Kuzeyşehir Sosyal Tesisi’nde kurulan sofrada vatandaşlarla birlikte açtı. Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan iftar programında mahalle sakinleriyle aynı sofrada buluşan Yılmaz, vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan’ın bereketini paylaştı.

 

PROJELERİ BİRER BİRER HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Kuzeyşehir’in gelişimi ve ihtiyaçları doğrultusunda önemli projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini belirten Başkan Yılmaz, mahalleye yönelik yatırımların süreceğini vurguladı. Yılmaz, “Söz verdiğimiz gibi Kuzeyşehir, hizmetten hak ettiği payı almaya devam edecek. Mahallemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit ediyor, hemşehrilerimizin taleplerini birebir dinliyoruz. Bu doğrultuda yeni açık spor kompleksi, uzay çatılı pazar yeri ve daha birçok yatırımı hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Projelerimizi bir bir gerçeğe dönüştürmek için gün sayıyoruz” dedi.

 

SORUNLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ

Şehitkamil’in her mahallesinde vatandaşlarla iç içe olmaya önem verdiklerini ifade eden Yılmaz, “Bizim için en kıymetli şey hemşehrilerimizin memnuniyetidir. Bu yüzden sokak sokak geziyor, evlere misafir oluyor, vatandaşlarımızla samimi sohbetler gerçekleştiriyoruz. Hem projelerimizi anlatıyor hem de talepleri not alarak çözüm üretmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Mahalle ziyaretinin ardından vatandaşlar Başkan Yılmaz’a teşekkür ederken, Kuzeyşehir’de yapılan çalışmaların devam etmesini temenni etti.

İlginizi Çekebilir

Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi

Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu

Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.

AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.

Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu

Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.

Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.

Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi

Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.

TÜM HABERLER