© Haber Hanesi 2014 - 2025

‘Letişimesnözne’ Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, KSÜ Öğretim Görevlisi Dr. Ali Koç’un kişisel eserlerinin yer aldığı ‘Letişimesnözne’ temalı resim sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Toplamda 21 eserin yer aldığı sergi, 20 Ağustos Cumartesi gününe kadar ziyarete açık olacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Ali Koç’un eserlerinin yer aldığı ‘Letişimesnözne’ temalı resim sergisinin açılışı gerçekleştirildi. Toplamda 21 eserin yer aldığı sergisinin açılışında Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, STK temsilcileri ve sanatseverler yer aldı.

 

Tematik Sergileri Sanatseverlerle Buluşturuyoruz

Sergi açılışında konuşan Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, “Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi olarak Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde çeşitli tematik sergileri sanatseverlerle buluşturuyoruz. Bugün de Ali Koç hocamızın eserlerinin yer aldığı serginin açılışını gerçekleştiriyoruz. Önümüzdeki süreçte de bu tür sergileri hemşehrilerimizle buluşturmaya devam edeceğiz. Bu güzel eserleri bizlerle buluşturan Ali Koç hocamıza ve sergi açılışımıza katılım gösteren tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Benim İçin Gurur Vesilesi

Açılışı gerçekleştirilen serginin kendisi için çok değerli olduğunu ifade eden Öğr. Gör. Dr. Ali Koç, “Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi benim için çok değerli. Çünkü daha önce yaptığım Maraş resimleri de bu müzede sergileniyor. Resimlerimin yer aldığı mekânda kişisel resim sergisi açmak benim için bir gurur vesilesi. Sergimizin teması olan ‘Letişimesnözne’ kavramından bahsetmek istiyorum. İletişimsizlik, nesne ve özne kavramlarını bünyesinde barındırıyor. Bu üç unsur arasındaki problemi metaforik ögelere yükleyerek tuvale aktardım. Eserlerimi oluştururken geometrik şekillere ve imgelere başvurdum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e, sergimizin açılışında emeği geçenlere ve açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı gerçekleştirildi. Eserler, 20 Ağustos Cumartesi gününe kadar Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde sergilenmeye devam edecek.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER