© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mahçiçek’ten Çocuk Hastalara Sürpriz Ziyaret

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi’nde yatan çocuk hastaları, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, Meclis üyeleri ve teşkilat mensuplarıyla ile birlikte ziyaret etti.

Hastalara moral ve motivasyon amaçlı yapılan ziyarette, Başkan Mahçiçek beraberinde getirdiği Kahramanmaraş’a özgü çete kıyafetli örgü bebekleri, hasta bakım setlerini ve yeni doğan setlerini ailelere karanfil eşliğinde takdim etti.

Ziyaret esnasında Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, şu açıklamalarda bulundu.

“ Bizler teşkilat olarak seçimden önce olduğu gibi seçimden sonra da esnaflarımızı, yaşlılarımızı her zaman ziyaret etmekle mükellefiz. Yatan hasta çocuklarımızın halini,  hatırını sorarak geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Öncelikle Kadın Doğum hastanemizin çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldık. Sonrasında da Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’le birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Bu ziyaretimizden vatandaşlarımız ve çocuklarımız memnun oldular. Biz de her zaman olduğu gibi onların dertleriyle dertlenmiş olmak, onlarla hasbihal etmekten, hemhal olmaktan mutlu olduk. Belediye Başkanım Hanefi Mahçiçek’e böyle anlamlı projeye öncülük ettiği için teşekkür ediyorum.”

Sosyal Belediyeciliğin ve Gönül Belediyeciliğinin en güzel örneğini sergileyen Başkan Mahçiçek ise şu ifadelere yer verdi.

“Bugün Kadın Doğum Hastanemizde küçük çocuklarımızı ve ailelerini ziyaret etme imkanı bulduk. Belediye olarak da, AK Parti teşkilatı olarak da toplumun her kesimine ulaşmak, onlara dokunmak için gayret gösteriyoruz. Bunun siyasetini de yapmıyoruz. Bu bir insanlık gereği, inancımızın ve değer yargılarımızın gereği. Bu ziyaretimizde gördük ki, hastanemizdeki bakım ve tedavi uluslararası ölçütlerin üzerinde. Türkiye sağlık alanında hükümetimiz döneminde mükemmel gelişmeler ve atılımlar yakalamış durumda. Ve dünyaya örnek, hem fiziki hem de bakım ve tedavi anlamında. Son derece mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Ben bütün çocuklarımıza gönülden, yürekten Cenab-ı Hak’tan şifalar diliyorum. En kısa sürede sağlıklarına kavuşup aileleriyle birlikte mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum.

Gördük ki burada annelerimizin de hasta yavruları başında beklemeleri büyük bir fedakarlık örneği. Bütün annelerimize geçmiş olsun diyor, yavrularıyla sağlıklı, mutlu bir hayat geçirmelerini temenni ediyorum.”

Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Şule Şirin Berk Hanım, hastanelerine yapılan moral ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Hastalıklarını kısa bir süreliğine unutan minikler kendilerine verilen oyuncaklar ve hediyelerle yüzleri güldü.

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER