Malatya'da 15 Temmuz Şehitleri Unutulmadı
GÜNDEM15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde, 15 Temmuz Şehitleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da unutulmadı.
Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Ordu Komutanlığı Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun ve beraberindekiler Şehir Mezarlığında bulunan Şehitliği ziyaret ettiler.
15 Temmuz Şehidi Fuat Bozkurt’un mezarına çiçekler bırakan heyet, Şehit Fuat Bozkurt’un ailesiyle de bir süre sohbet ettiler. Okunan Kuran’ı Kerim Tilaveti ardından dualar ettiler.
Heyet, Şehitlik ziyaretinin ardından 15 Temmuz Gazisi İdris Akdoğan’ı evinde ziyaret etti. Gazi İdris Akdoğan ve ailesiyle sohbet eden heyet, Akdoğan 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını heyete anlattı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Gününün 4. Yıl dönümünde, Gazi İdris Akdoğan’a plaket taktim etti. 15 Temmuz şehitlerini rahmet, sevgi ve saygıyla andıklarını belirten Başkan Gürkan, “O gecenin kahramlarıyla ne kadar övünsek azdır. Gazimiz İdris Akdoğan’da o gecenin kahramanlarından biri. Bayrağı için Milleti için yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.