Mehmet Kalalı ve Bir Başka Orkestra’dan Ağustos Fuarı’nda Müzik Şöleni
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nın 19’uncu gününde sahne alan Mehmet Kalalı ve Büyükşehir Belediyesinin “Bir Başka Orkestra”sı, ziyaretçilere müzik dolu ve keyifli bir akşam yaşattı.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin şehrin sosyal ve kültürel hayatına renk katan Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden özel etkinlik ve programlarla vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. KAFUM Fuar Alanı’nda 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden etkinlikler yoğun ilgi görürken, fuarın 19’uncu gününde müzikseverler unutulmaz bir akşam yaşadı.
Geleneksel Ağustos Fuarı’nın 19’uncu gününde şehrin sevilen seslerinden Mehmet Kalalı ile Büyükşehir Belediyesinin “Bir Başka Orkestra”sı sahne aldı.
Konserleri takip etmeye gelen vatandaşlar, sevilen eserler eşliğinde müzik dolu bir gece geçirdi.
Mehmet Kalalı’dan Enerjisi Yüksek Performans
Gecenin ilk bölümünde sahne alan Mehmet Kalalı, seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle fuar ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı. Sevilen şarkıları kendine özgü yorumuyla seslendiren Kalalı, enerjik sahne performansıyla da izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Konser boyunca sanatçıya eşlik eden müzikseverler, hareketli parçalarda eğlenceli anlar yaşarken, duygusal eserlerde ise hep birlikte şarkılara eşlik etti. Mehmet Kalalı’nın performansı, KAFUM’daki müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
“Bir Başka Orkestra” Fuara Damga Vurdu
Mehmet Kalalı’nın ardından sahne alan Büyükşehir Belediyesinin “Bir Başka Orkestra”sı da fuar ziyaretçilerine özel bir müzik ziyafeti sundu. Ezgi Tekgül’ün şefliğinde sahne alan orkestrada solo ve koro performansları izleyicilerle buluştu. Farklı müzik türlerinden seçkin eserlerin seslendirildiği konserde, orkestranın güçlü performansı müzikseverlerden büyük alkış aldı.
Bir Başka Orkestra, repertuvarında yer alan birbirinden özel parçaları KAFUM ziyaretçileri için seslendirirken, fuar alanını dolduran vatandaşlar da eserlere hep birlikte eşlik etti. Solo ve koro performanslarının bir arada sunulduğu konser, müziğin farklı renklerini aynı sahnede buluşturdu.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin Kırsalında Ulaşımı İyileştiren Yol Çalışması
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin kırsalındaki Mehre – Çalış Yolu’nda gerçekleştirdiği çalışmalarla yaklaşık 2 kilometrelik arteri sathi asfaltla yenileyerek bölgedeki ulaşım standardını yükseltti.
KPSS Adayları Sınav Öncesi Bilgilerini Büyükşehir’in Kampında Tazeliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin KPSS’ye hazırlanan gençlere yönelik düzenlediği Genel Tekrar Kampı, üçüncü gününde eğitimci Özgür Özkınık’ın Anayasa dersiyle devam etti. Yoğun katılımın olduğu programda adaylara sınavda karşılaşabilecekleri soru tarzları ve çözüm tekniklerine ilişkin önemli bilgiler aktarıldı.
Kahramanmaraş Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Sahne Sırası Semicenk’in
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Geleneksel Ağustos Fuarı, 21 Ağustos Cuma günü Semicenk konseriyle devam edecek. Pop müziğin sevilen isimlerinden Semicenk, KAFUM’da müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.
Kahramanmaraş’ta Kahreden Olay: Sabah Bebeğini Kontrol Eden Anne Büyük Şok Yaşadı
Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Y.T. isimli bebek beşiğinde hareketsiz bulundu. Hastaneye kaldırılan bebeğin ölüm nedeni otopsiyle belirlenecek.
Milletvekili Zuhal Karakoç’tan Ankara’da Tedavi Gören Yaralı Öğrencilere Ziyaret
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, okul saldırısında yaralanan Mustafa Arslan ve Osman Tunahan Bakacak'ı Ankara'da hastanede ziyaret etti.
Milletvekili Zuhal Karakoç: Orta Doğu’da Güvenlik Dengeleri Değişiyor
MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç, Türkiye, Suudi Arabistan ve Pakistan arasındaki Mekke Ortak Savunma Anlaşması’nı değerlendirdi.