© Haber Hanesi 2014 - 2025

Mehmet Karaca: 'Her hizmetimizi adaletli bir şekilde yapacağız'

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca’yı, ata ocağı Ceceli’de hemşehrileri bağrına bastı.

Yeniden Refah Partisi Türkoğlu Belediye Başkan Adayı Mehmet Karaca, dün akşam ata ocağı Ceceli Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Coşkulu kalabalığın adeta bağrına bastığı Karaca; “Sizler benim yanımda durduğunuz sürece zafer yakındır” dedi.

Karaca, her gün artan destek ve partiye katılımlarla Türkoğlu ilçesinde seçimin sonucunu şimdiden belirledi.

Ceceli Mahallesi ziyaretinde, 7’den 70’e herkesin meydanda “Ceceli seninle gurur duyuyor”, “Ceceli öz evladına sahip çıkar”, “Ceceli’nin evladı baba ocağına hoş geldin” ve “Başkan Karaca” sloganları ile karşılanan Karaca, adeta zaferini ilan etti.

Karaca, burada yaptığı konuşmasında; “Ceceli benim ata baba ocağım. En çok desteği sizlerden bekliyorum. Görüyorum ki evlerinde kimse kalmamış, beni karşılamaya gelmiş. Hepinizle gurur duyuyorum. Hepiniz sağ olun, var olun.

Sizlere hizmet benim için en büyük şereftir. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle hep birlikte Türkoğlu’nu yeniden inşaa edeceğiz. İnşallah depremin yaralarını sarıp, evlatlarımıza iyi bir gelecek bırakacağız.

Yolu olmayan mahallemiz, içme suyu olmayan evimiz kalmayacak. Mahallelerimizin ihtiyacı olan her hizmeti getireceğiz. En önemlisi her hizmetimizi adaletli bir şekilde yapacağız” dedi.

Konuşmasının devamında ahlaklı belediyeciliğe vurgu yapan Karaca; “Belediyemizin kaynaklarını, tüm imkanlarını eşimize, dostumuza, akrabamıza değil, halkımıza hizmet için kullanacağız. 5 yılda Türkoğlu’nu örnek belediye yapacağız. Çünkü sizler hizmetin en iyisini hak ediyorsunuz” diye konuştu.

“Hep destek tam destek” sözünü alan Karaca da en iyi hizmet sözünü verdi.  

İlginizi Çekebilir

Yavuz Ağıralioğlu: “Türkiye’nin Sorunu Kaynak Değil, Yönetim Sorunudur”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, “Nereden bakarsanız bakın Türkiye’de açıkça görebildiğiniz tek bir şey var: Bu ülke planlanamıyor! Türkiye, kendi gerçek kapasitesine göre yönetilmiyor; Türkiye iyi yönetilmiyor! Türkiye tüm imkânları olduğu halde bu haksız fakirliği yaşıyor” dedi.

Başkan Ağıralioğlu: “Anahtar Parti Seçimin Net ve Tek İktidar Namzetidir”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığı binasındaki bayramlaşma programında, “Seçime sadece bir yıl gibi kısa bir süre kalmışken, ana muhalefet partisinin adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında ikamet ettiği bir ülkenin görüntüsü, asla demokratik bir ülkenin görüntüsü olamaz. Eğer hukukta bir boşluk varsa, Meclis oradadır, o boşluğu derhal dolduracaksınız! Yüksek Seçim Kurulu’nun kararlarıyla asliye hukuk mahkemelerinin kararları birbirini bu denli zora sokuyorsa; eğer bu karmaşadan dolayı seçmenin iradesi gasbediliyor, seçmen sandığa darılıyor, siyasete zerre güven kalmıyor ve halkta ‘Adalet, siyasetin üstüne kirli bir gölge düşürüyor’ duygusu oluşuyorsa, derhal ve bir an önce kanuni düzenleme yapacaksınız! Seçmenin sandıktan kopmasının, umudunu kesmesinin önüne hızla geçeceksiniz” dedi.

Başkan Yavuz Ağıralioğlu: “Bayramdan Sonra Yollara Düşeceğiz”

Anahtar Parti Genel Merkezi’nde teşkilat mensuplarıyla bayramlaşma programına katılan Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu, “Bayramdan sonra seçim otobüsümüze binecek ve yollara düşeceğiz. Şimdi birileri, ‘Anahtar Parti niye bu kadar hızla büyüyor?’ diye merakla sormaya başladı. Kurulduğumuz günden bugüne kadar kameralar bizden hep uzak olduğu için milletimizin umuduna ve güvenine dokunduğumuzu tam olarak idrak edemediler. Ama biz durmadan yolumuza devam edeceğiz. Türkiye’de siyaset eğer haddini ve sınırını bilmiyorsa biz Anahtar Parti olarak siyaseti tam da halkın emrinde olacağı o meşru hatta çekeceğiz” dedi.

Anahtar Parti Lideri Ağıralioğlu: “Türkiye Bu Yükü Daha Fazla Taşıyamaz”

Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, Niğde’de yaptığı konuşmada, “2026 yılında biz bu emekli ücretine razı değiliz! Asgari ücrete razı değiliz! Çocuklarımıza reva görülen bu yarım yamalak eğitime, evlatlarımızın işsizliğine ve mesleksiz kalmasına razı değiliz! Tarımdaki bu plansızlığa, çiftçimizin omuzlarına yüklediğiniz ağır yüklere razı değiliz! Bu dağınıklık yüzünden ürünün tarlada çürümesine sebep olan savurganlığınıza, programsızlığınıza razı değiliz!” dedi.

Ümit Özdağ’dan Sert Çıkış: “Türkiye Ağır Bir Demokrasi Krizinden Geçiyor”

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Türkiye’nin ağır bir demokrasi krizi yaşadığını belirterek erken seçim çağrısında bulundu.

Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel Merkezi’nde Aktif Rol Üstlenecek

Kahramanmaraş siyasetinin yakından tanıdığı isimlerden Avukat Ahmet Çabukel, İYİ Parti Genel Merkezi'nde Hukuk ve Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

TÜM HABERLER