© Haber Hanesi 2014 - 2025

Minik Öğrenci Başkan'dan Bayrak İstedi

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Vefa Gurubu aracılığı evine Türk bayrağı isteyen minik öğrenci Arif Toprak’ı kırmadı ve evine Türk bayrağı gönderdi.

Doğukent mahallesinde ikamet eden 7 yaşındaki Arif Toprak Güneş,  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda asmak üzere Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’dan Türk bayrağı istedi. Gençlere bayrak sevgisini aşılamak için birçok projeye imza atan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, minik öğrencinin bu isteğini kırmayarak ekipleri yönlendirdi.
Türk bayrağı ile ekipleri karşısında gören Arif Toprak Güneş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.


İŞTE O ANLAR Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da öğrencinin mutluluğundan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Uzun süredir evlerinden çıkamayan öğrencilere bu gibi sürprizler yaptıklarını aktaran Başkan Okay, “Bu yıl buruk bir 23 Nisan kutlayacağız. Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu günü virüs dolayısıyla canı gönülden kutlayamayacağız. Ancak bu süreç geçtiğinde çocuklarımızla doyasıya eğleneceğiz ve bu günleri kutlayacağız. Arif Toprak kardeşimiz vefa gurubu aracılığıyla bizlere ulaştı. 23 Nisan’da evine asmak için bayrak istedi. Biz de onun bu isteğini kırmadık ve Türk bayrağını ekiplerimiz aracılığıyla kendisine ulaştırdık. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bayrak sevgisiyle aşılanması adına birçok çalışmaya imza attık. İnşallah bundan sonraki süreçte de bu gibi çalışmaları sürdüreceğiz.”

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER