© Haber Hanesi 2014 - 2025

Minikler Keloğlan’la Eğlenceye Doydu

Büyükşehir Belediyesi, sevilen çizgi film kahramanı Keloğlan’ın başından geçen maceraları konu alan ‘Keloğlan İş Başında’ adlı tiyatro gösterisini çocuklarla buluşturdu. Ara tatilin son gününde çocuklar eğlencenin tadını çıkarmak için tiyatroya akın etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Sezai Karakoç Kültür Sanat Sezonu’nda farklı yaş gruplarına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Kasım ayı etkinlikleri kapsamında, ‘Keloğlan İş Başında’ adlı tiyatro gösterisi minikler için perdelerini açtı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde 2 seans şeklinde sahnelenen tiyatro gösterisine minikler yoğun ilgi gösterdi. Ara tatilin son gününde çocuklar eğlencenin tadını çıkarmak için ‘Keloğlan İş Başında’ gösterisine adeta akın etti. Sevilen çizgi film kahramanı Keloğlan ve arkadaşlarının başından geçen maceraları konu alan gösteri, çocukları bir yandan eğlendirirken bir yandan da dostluğa ve arkadaşlığa dair eğitici mesajlar vermeyi ihmal etmedi. Çocukların doyasıya eğlendiği etkinlik, ebeveynlerin de takdirini kazandı. Oyuncular, sahne performansıyla katılımcılardan yoğun alkış aldı. Etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirten çocuklar ve ebeveynleri, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş’ta Ayser Çalık Ortaokulu Davasında Tahliye Kararı! Aileler Tepkili

Ayser Çalık Ortaokulu saldırısı davasında verilen tahliye kararı ailelerin tepkisine yol açtı. Duruşma 4 Aralık’a ertelenirken itiraz açıklaması geldi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Ballıca’da Asfalt Mesaisini Durmaksızın Sürdürüyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Ballıca Mahallesi’nde sıcak asfalt mesaisini sürdürüyor. Ekipler, 10 bin 4’üncü sokağı sıcak asfalt ile buluşturuyor.

Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Onikişubat’ta ziyarete açıldı

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenen Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Sergisi, düzenlenen törenle ziyarete açıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’e (sav), Ehl-i Beyt’e, Ashab-ı Kiram’a ve İslam tarihinin önemli şahsiyetlerine ait 150’nin üzerinde mukaddes emanet ile farklı dönemlere ait Kâbe örtülerinin yer aldığı sergi, 13 Eylül 2026 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Sarıçukur Yolunu Tamamen Yeniledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu ve Onikişubat’ın sınır mahallelerinin şehir merkeziyle bağlantısını sağlayan 5 kilometrelik arterde çalışmalarını tamamladı. 40 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen güzergâhta 14 bin ton sıcak asfalt kullanıldı. Yol çizgi çalışmalarının da tamamlandığı yol, daha güvenli ve konforlu hale getirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Sosyal Alanların Ulaşımını Yeniliyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’da vatandaşların yoğun olarak kullandığı hizmet noktalarının ulaşım konforunu artırmaya devam ediyor. Devlet Hastanesi ve kaymakamlık binasının ardından şimdi de İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile bölgedeki spor tesislerinin çevresinde sıcak asfalt serimi yapılıyor.

Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.

TÜM HABERLER