© Haber Hanesi 2014 - 2025

Nihayet Dergisi’nin Usta Kalemleri Okurlarla Buluştu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Nihayet Dergisi’nin usta kalemlerinin katılımıyla gerçekleştirilen ‘Nihayet Dergi Okur Buluşması’ adlı söyleşi etkinliğini edebiyatseverlerle buluşturdu. Okurların büyük ilgi gösterdiği söyleşide; dergicilik ve sosyal medya, okuma alışkanlığı ve dergi okuyuculuğu gibi pek çok konu masaya yatırıldı.

Sezai Karakoç Kültür Sanat Sezonu’nda çeşitli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturmayı sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi; Nihayet Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Murat, Yazı İşleri Şefi Kübra Kuruali Yaşar, Dijital Medya Editörü Burak Manav, Editör Aleyna Ayan ve Merve Akbaş’ın katılımıyla ‘Nihayet Dergi Okur Buluşması’ adlı söyleşi etkinliği düzenledi. Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde gerçekleştirilen söyleşide konuşmacılar; dergicilik, yazın hayatı, dergicilik ve sosyal medya, okuma alışkanlığı ve dergi okuyuculuğu gibi pek çok konuyu farklı açılardan ele aldı. Yaklaşık bir buçuk saat süren söyleşide konuşmacılar, katılımcılardan gelen soruları da büyük bir samimiyetle yanıtladı. Edebiyatseverler, etkinlikten duyduğu memnuniyeti belirterek Büyükşehir Belediyesi’ne ve Nihayet Dergisi’nin usta kalemlerine teşekkür etti.

 

Genç Yazarlara Fırsat Tanıyoruz

Söyleşi etkinliğinde konuşan Nihayet Dergisi Yazı İşleri Şefi Kübra Kuruali Yaşar, “Dergimizde editörlerimizin eserlerinin yanı sıra dışarıdan bizlere gönderilen yazılara da yer verebiliyoruz. Bizlere mail adresleri üzerinden gönderilen yazıları inceliyor, yazarıyla birlikte yaptığımız konuşmalar neticesinde dergimize uygun bir formata getirerek yeni sayılarımızda yer veriyoruz. Bu noktada ilk yazısı bizim dergimizde yayınlanan çok sayıda genç yazar vardır” ifadelerini kullandı.

 

Dergi ve Sosyal Medya

Nihayet Dergisi Dijital Medya Editörü Burak Manav, “Nihayet, spor ve magazin dergileri gibi sınırları çok net belli olan bir dergi değil. Nihayet, aslında soru soran bir dergi. Yani kafasında bir cevabı olan ve o cevaba ulaşmak için çıkarılan bir dergi değil. Bu yüzden okurların Nihayet’i kendilerine çok yakın gördüğünü düşünüyorum. Çünkü hiçbirimiz hayatta kesin cevaplara sahip değiliz, hepimiz dünyayı anlamaya ve algılamaya çalışıyoruz. Sosyal medyada da dergimize çok büyük teveccüh var. Dergi okuruyla sosyal medyayı takip eden kitle birebir aynı değil. Dergide çok rağbet gören bölümler sosyal medyada aynı karşılığı bulamayabiliyor. Bunun tam tersi de mümkün” diye konuştu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.

AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak

Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.

AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi

66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.

TÜM HABERLER