© Haber Hanesi 2014 - 2025

Ödüllü Yarışmalarda İki Önemli Duyuru

Büyükşehir Belediyesi, bu yıl ikincisi düzenlenecek “Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri” yarışmalarında, başvuru sürelerinin 28 Eylül Salı gününe kadar uzatıldığını ve Aşık Mahzuni Şerif Ses Yarışması enstrüman çalma zorunluluğunun kaldırıldığını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek “2. Uluslararası Şiir ve Edebiyat Günleri” yarışmaları kapsamında iki önemli değişikliği duyuruldu. Kısa film, müzik, resim, şiir okuma ve yazma, deneme ve mektup başta olmak üzere toplamda 14 alanda yapılacak yarışmaların başvuru süresinde süre uzadı. Yoğun talep dolayısıyla yapılan değişiklikle birlikte çevrimiçi olarak gerçekleştirilen başvurularda son tarih 28 Eylül Salı günü olarak açıklandı. Adaylar son başvuru tarihine kadar www.kmedebiyatgunleri.com adresi üzerinden form doldurarak yarışmalara katılabilecek.

 

Ses Yarışmasında Değişiklik

Etkinlikler kapsamında düzenlenecek Âşık Mahzuni Şerif Türküleri Ses Yarışması’nda da kural değişikliğine gidildi. Bu kapsamda, yarışma kuralları arasında yer alan “Enstrüman çalma zorunluluğu” kaldırılmış oldu. Yapılan değişiklikle birlikte yarışmacılar, ilgili yarışmaya müzik aleti kullanmaksızın da katılabilecekler.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER