Öğrenciler Manavgat İçin Limonata Satıyor
GÜNDEMAfşin'de 6.Sınıf Öğrencisi Yangından etkilenenler için Limonata satıyor!Afşin'de 6. Sınıf Öğrencisi Göktürk Bera Selimoğlu (11), geliri Manavgat'ta Yangından etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere evlerinin önünde Limonata satıyor.
Aşık Mahzun-i Şerif Ortaokulu öğrencisi 11 yaşında ki Göktürk Bera Selimoğlu'nun Manavgat'ta ki Yangından etkilenenlere destek olmak amacıyla başlattığı bu girişim Mahalle halkından ve yoldan geçenlerden de büyük destek gördü.
3 gündür Afşinbey Mahallesi Yeşilevler semtinde binalarının önüne tezgah kuran Göktürk Bera Selimoğlu, Manavgat'ta yangından etkilenen vatandaşların durumunu gördüm.Evleri barkları yok olmuştu. Kendimi onların yerine koydum.Bir şeyler yapmalıyım,boş duramam dedim. Limonata satmaya karar verdim. Ailemde bana destek oldu. Sağolsunlar. Arkadaşlarım da yanımda oldular dedi.
Yoldan geçenlerin araçlarını durdurarak destek oldukları girişim Afşin'de herkes tarafından takdir topladı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.