Onikişubat Belediyesi, Kadir Gecesi’nde Vatandaşlara İkramda Bulundu
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, milli ve dini bayramlar başta olmak üzere kandil günlerinde olduğu gibi İslam âlemi için büyük bir manevi anlam taşıyan Kadir Gecesi’nde de, cami cemaatine ve hastanelerde tedavi gören vatandaşlarımız ile refakatçilerine ikramlarda bulunarak birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.
Onikişubat Belediyesi, ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla her özel günde vatandaşlarla buluşmaya ve gönüllere dokunmaya devam ediyor.
Vatandaşlarla bir araya gelerek toplumsal dayanışmayı ve kardeşlik duygularını güçlendirmeyi hedefleyen Onikişubat Belediyesi, Başkan Hanifi Toptaş’ın öncülüğünde gerçekleştirilen program kapsamında, Şehitler Camii, Hamza Camii, Hasancıklı Camii ve Yörükselim Devlet Hastanesi’nde vatandaşlarla bir araya gelindi.
Teravih namazı sonrası cemaate çeşitli ikramlar sunulurken, hastanede tedavi gören vatandaşlar da unutulmadı.
Onikişubat Belediyesi ekipleri, sağlık çalışanlarına, hastalara ve refakatçilerine moral vermek amacıyla ziyaretlerde bulundu.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanifi Toptaş, böylesine özel gecelerde dayanışma ve kardeşlik ruhunun daha da güçlendiğini belirterek, “Bu mübarek Kadir Gecesi hürmetine, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek adına ilçemizin farklı noktalarında ikramlarımızı gerçekleştirdik. Kadir Gecesi’nin manevi huzurunu hemşehrilerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu mübarek gecenin, ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.