Osmaniye'de Kardeşler Arasında Meydana Gelen Silahlı Kavgada 2 Ölü, 3 Yaralı
GÜNDEMOsmaniye'de Kardeşler Arasında Meydana Gelen Silahlı Kavgada 2 Kişi Hayatını Kaybetti, 3 Kişi Yaralandı
Osmaniye'nin Gebeli Mahallesi'nde, 3518. Sokak'ta gerçekleşen silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. İlk belirlemelere göre, olaya karışan ve yaşamlarını yitirenlerin kardeş oldukları tespit edildi.
Olay, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan silahlı kavga ihbarı sonucunda başlayan yoğun çalışma ile ortaya çıktı. Sağlık ve polis itfaiye ekipleri, hızla olay yerine sevk edildi. Ekipler, olay yerinde iki kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi ve 3 yaralı şahsı hastaneye sevk etti.
Silahlı kavga sonrasında ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, acil sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Yapılan ilk incelemede, olaya karışan ve hayatını kaybedenlerin kardeş oldukları ortaya çıktı.
Polis, olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatırken, şehir genelinde güvenlik önlemleri arttırıldı. Yaşanan trajik olayın ardındaki sebep ve detaylar, soruşturma kapsamında netlik kazanacak.
İlginizi Çekebilir
SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.
SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor
SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.
SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi
SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.
Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.
Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz
SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.
Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik
Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.