Özel Sular Vatan Hastanesi Sık Sık Dezenfekte Ediliyor
GÜNDEMDünyayı etkisi altına alan Koronavirüs covid-19 nedeniyle Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi başhekimi Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU 7/24 Vatandaşımızın Hizmetindeyiz dedi.
Dünya çapında Koronavirüs covid-19 nedeniyle büyük bir mücadele veriliyor diyen Dr. Yavuz Kemal YÜZBAŞIOĞLU, Bizde Kahramanmaraş Özel Sular Vatan hastanesi olarak bu mücadelede üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Sağlık bakanlığımız Tedbirleri ve önlemleri çapında Özel Sular Vatan Hastanesi’de pandemi hastanesi olarak ilan edilmişti virüse karşı olan önlemlerimizi en başından beri zaten almıştık.
Şu anda’da hastanemizde genel dezenfekte işlemi yapılmakta genel olarakta zaten her gün üç kere ortak kullanım alanları kapı kolları hastalarımızın ve çalışanlarımızın temas ettiği her köşe bucak temizlenip dezenfekte ediliyor.
Biz Özel Sular Vatan hastanesi olarak 7/24 vatandaşımızın hizmetindeyiz. Zaten fedakârlıktan hiç kaçmadığımız gibi Koronavirüs covid-19 sürecinde’de sağlık bakanlığımızın talimatları doğrultusunda taşın altına elini koyan yegane hastanelerden biride biziz.
Tüm birimlerimizle, yoğun bakımlarımızla, ameliyathanelerimizle, polikliniklerimizle, acilimizle hizmet vermeye devam etmekteyiz.
Bu anlamda hastanemizde hizmet veren doktorlarımıza sağlık çalışanlarımıza ve 7/24 şehrimize hizmet veren tüm sağlık personellerine teşekkür ediyorum.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.