Pazarcık Millet Bahçesi’nin Yolu da Yenilendi
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, toplamda 95 bin metrekare alana sahip Pazarcık Millet Bahçesi’ne ulaşım sağlayan arteri ve tesisin otoparkını sıcak asfaltla yeniledi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Ulaşımdan altyapıda, üstyapıdan turizme pek çok alanda yatırımlar hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, şehre sosyal donatıları fazla, aktif ve yeşil alanı bol sosyal tesisler kazandırmayı da sürdürüyor. Bu kapsamda Pazarcık’a kazandırılan 95 bin metrekare alana sahip millet bahçesinde sona gelindi. Devasa tesiste peyzaj ve bitkilendirme çalışmaları sürerken bölgenin ulaşım standardı da artırılıyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı koordinesindeki ekipler, bölgeye ulaşım sağlayan arteri ve tesise ait otoparkı sıcak asfaltla kapladı. Toplamda 1,5 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen asfalt uygulamalarıyla Pazarcık Millet Bahçesi’nin ulaşım konforu ve güvenliği artırıldı. Çevre düzenleme, bitkilendirme ve peyzaj uygulamalarının da tamamlanmasının ardından rekreasyon alanı hizmete alınacak.
İlginizi Çekebilir
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan Söğütlü Caddesi’ni Modern Görünümüne Kavuşturuyo
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’ın ulaşımdaki en önemli güzergahlarından Söğütlü Caddesi’nde kapsamlı dönüşüm başlattı. Sıcak asfalt seriminin sürdüğü cadde, yürüyüş yolları, aydınlatması ve peyzajıyla baştan sona yenilenecek.
AKDO Park yeni sezonda da İstiklalspor’un evi olacak
Kahramanmaraş İstiklalspor ve AKDO yeni sezon içinde AKDO Park Stadyum isim sponsorluğu anlaşması yaptı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Dulkadiroğlu Lütfi Köker Bulvarı’nda Dönüşüm Başlattı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu’nun en önemli ulaşım arterlerinden Lütfi Köker Bulvarı’nda kapsamlı bir dönüşüm başlattı. Bulvarda yeni yürüyüş yollarının imalatı sürerken, ikinci etap kapsamında sıcak asfalt serimi ve aydınlatma elamanlarının montajı da yapılacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Gençosman’da Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Gençosman Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serimini kesintisiz şekilde sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında 30008 ve 30005’inci sokaklar sıcak asfalt ile kaplanıyor.
AK Parti Kahramanmaraş Heyeti Gençlik ve Spor Bakanı Bak ile Bir Araya Geldi
66. Hükümet Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci ve AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleriyle birlikte Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret eden Başkan Görgel, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız iş birliğiyle şehrimizin spor altyapısını daha da güçlendirmek ve spor kültürünü yaygınlaştırmak için projelerimizi artırarak sürdürüyoruz. Gösterdikleri yakın ilgi ve destekleri dolayısıyla Bakanımız Sayın Osman Aşkın Bak’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Pazarcık Kırsalına Modern Ulaşım Yatırımı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Kızkapanlı Mahallesi’nde ulaşımı olumsuz etkileyen eski köprü yerine 21 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yeni, modern köprü inşa ediyor.