Pazarcık’ta Bağdınısağır’ın da Ulaşımı Büyükşehirle İyileştirildi
Kahramanmaraş HaberleriBüyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Bağdınısağır Mahallesi’nde toplam 2 kilometrelik arterin asfaltını baştan uca yeniledi. 5 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arterlerle Bağdınısağır’ın ulaşımı iyileştirildi.
Yerleşim yerlerinin ulaşımını iyileştirmek için şehir genelinde başlattığı asfalt atağını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Pazarcık’ın Bağdınısağır Mahallesi’nde gerçekleştirdiği asfalt yenileme uygulamalarını tamamladı. Deprem öncesinde mahallede Hoca Ahmet Yesevi ve Yaşar Nedimoğlu Caddesini baştan uca yenileyen Büyükşehir Belediyesi, şimdi de; 1001, 1030, 1033, 1043 ve 1062. Sokakları sıcak asfaltla yeniledi. Toplam 3 bin ton asfalt ve 5 Milyon TL’lik yatırımla yenilenen arterlerle Bağdınısağır’ın ulaşımı iyileştirildi. Çalışmaların mahalle için çok önemli olduğunu belirten Bağdınısağır Mahalle Muhtarı Adem Kardeş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür etti.
İlginizi Çekebilir
Pusula Maraş Eğitim Merkezi Cumartesi Günü Açılıyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere ücretsiz hazırlık kursu sunacağı Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde son hazırlıklar yapılıyor. Merkezde eğitim alacak öğrenciler için ön başvuru ve seviye tespit sınavlarının ardından kayıt sürecine geçildi. Yerel yönetimlere örnek olacak merkez, 12 Eylül Cumartesi günü açılarak eğitimlerine başlayacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Pazarcık’ın Yol Ağını Sıcak Asfaltla İlmek İlmek Örüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin başlattığı şehir tarihinin en büyük asfalt seferberliği kapsamında Pazarcık’ta 122 cadde ve sokakta 30 kilometrelik yol, 53 bin ton sıcak asfaltla yenilendi. Çalışmaların yıl sonuna kadar genişletilmesiyle 132 cadde ve sokakta 32 kilometrelik güzergâhın 62 bin ton sıcak asfaltla kaplanması ve toplam 150 Milyon TL’lik yatırım gerçekleştirilmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den, Dulkadiroğlu Aslanbey Mahallesi’nde Kesintisiz Asfalt Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, asfalt seriminde sona yaklaştığı Dulkadiroğlu Aslanbey Mahallesi’nde son dokunuşlarını yapıyor. 130 sokağın 122’sinde çalışmaların tamamlandığı mahallede 7 bin 25’inci sokak sıcak asfalt ile kaplanıyor.
Kahramanmaraş’ta Korkutan Yangın! Çevredeki Yapılara Sıçramadan Söndürüldü
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu’nda akaryakıt istasyonunun arka bölümündeki depo ve garajda yangın çıktı. Ekipler alevleri çevreye sıçramadan söndürdü.
Kahramanmaraş’ta Aktif Yaşam Merkezi, Halk Sağlığı Haftasında Sağlık Üssü Oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ücretsiz fizyoterapi ve danışmanlık hizmeti sunduğu Aktif Yaşam Merkezi’nde, Halk Sağlığı Haftası’nda yaşlılara yönelik çeşitli sağlık kontrolleri ve tarama hizmetleri gerçekleştirildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Kent Estetiğini Güçlendiren Dokunuş
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin’in önemli ulaşım arterlerinden Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Caddesi’nde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. Asfalt ve yürüyüş yolları köpüklü sularla yıkanırken, çevre temizliği ile levha ve aydınlatma sistemlerinin bakımı da yapıldı.