Rektör Dağlı: “Bayramlar Birlik ve Dayanışmanın Simgesidir”
GÜNDEMSANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Prof. Dr. Güner Dağlı, “Bayramlar; milli ve manevi değerlerin yaşatılmasında önemli bir yere sahiptir” dedi.
Bayramların toplumsal birlikteliği pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularını artıran özel günler olduğuna dikkat çeken Prof. Dr. Dağlı, mesajını şöyle sürdürdü:
“Bayramlar, insanlar arasında sevgi ve saygı bağlarının pekiştiği özel zamanlardır. Birlik ve beraberliğin önemini daha derinden hissettiğimiz bu günlerde, ihtiyaç sahiplerini gözetmek ve yardımlaşma kültürünü yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğudur.
Toplumsal kaynaşmayı destekleyen bayramlarımızın; sevgi, saygı ve paylaşma bilincini artırmasını diliyor, bizleri ortak değerlerde buluşturan bu anlamlı günlerin, toplumsal huzur ve kardeşliğimize katkı sağlamasını temenni ediyorum.”
Gençlerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinin önemine de değinen Prof. Dr. Dağlı, üniversitelerin yalnızca bilimsel bilgi üreten kurumlar değil, aynı zamanda toplumsal sorumluluk bilincinin gelişmesine katkı sağlayan önemli yapılar olduğunun altını çizdi.
Tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı kutlayan Prof. Dr. Dağlı, “Kurban Bayramı’nın bizleri her zamankinden daha fazla birbirimize yakınlaştırmasını, birlik, beraberlik ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmesini temenni ediyor; ülkemize, aziz milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyorum” ifadeleriyle mesajını sonlandırdı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.