Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı’dan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
GÜNDEMSANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Prof. Dr. Dağlı, hekimlerin toplum sağlığını korumadaki hayati rollerine dikkat çekerek “Bilgi, sabır ve özveriyle insan hayatına dokunan hekimlerimiz, toplumun en değerli neferleridir” dedi.
Hekimliğin yalnızca bir meslek değil, aynı zamanda insanlığa adanmış bir sorumluluk olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Dağlı, insan hayatını merkeze alan kutsal bir görevi büyük bir özveriyle yerine getirdiklerini belirterek mesajını şöyle sürdürdü:
“Toplum sağlığını korumak ve insan hayatına umut olmak adına gösterdikleri fedakârlık, her türlü takdirin üzerindedir. Onların emekleri, yalnızca sağlık sistemimizi güçlendirmekle kalmıyor; insanlığa olan inancımızı da pekiştiriyor. Özellikle zorlu dönemlerde gösterdikleri üstün gayret, toplumumuzun hafızasında daima saygıyla yer alacaktır.
SANKO Üniversitesi olarak kurulduğumuz günden beri en temel amacımız olan; bilimsel birikim, etik değerler ve insana saygı ilkesiyle yürüttüğümüz eğitim faaliyetlerimizi, insanlık ve toplum yararına yönelik çalışmalarımızı sürdürmeye, ülkemize katkı sağlayacak geleceğin hekimlerini, donanımlı ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetiştirmeye var gücümüzle devam edeceğiz.”
Prof. Dr. Dağlı, “İnsan sağlığını korumak ve geliştirmek için gece gündüz demeden görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyor; emekleri, fedakârlıkları ve insanlığa sundukları hizmetler için teşekkür ediyorum” diyerek mesajını sonlandırdı.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.