© Haber Hanesi 2014 - 2025

Rektör Yasım Kahramanmaraş Milletvekilleri ile bir araya geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, eski Tarım ve Orman Bakanı, 67. Hükümet Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Prof. Dr. Vahit Kirişci’yi ziyaret etti.

Prof. Dr. Vahit Kirişci’nin TBMM’deki makamında gerçekleşen görüşmede Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin de yer aldı.

67. Hükümette görev alan Kahramanmaraş Milletvekillerine hayırlı olsun temennilerini ileten Rektör Yasım, KSÜ’de yapılan çalışmalar ve planlanan projeler ile ilgili bilgiler aktararak fikir alış verişinde bulundu.

Prof. Dr. Vahit Kirişci, nazik ziyaretlerinden dolayı KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım’a teşekkür ederek, Kahramanmaraş’ın deprem sonrası yeniden kalkınması için bu tarz ortak çalışmaların artarak devam edeceğini ve planlanan projelerin gerçekleştirilmesine yönelik çalışmalara bu dönemde ağırlık verileceğini belirtti.

Görüşme ile alakalı açıklama yapan KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım,  Üniversitemizde devam eden çalışmaları ve planlanan projeleri Kahramanmaraş Milletvekillerimizle istişare ettik. Göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan dolayı Sayın Vekillerimize teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu.

İlginizi Çekebilir

Kahramanmaraş Büyükşehir, Onikişubat Kâtip Çelebi Caddesi’ni Asfaltlıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Onikişubat Abdülhamit Han Mahallesi’nde bulunan ve aynı zamanda Piri Reis Mahallesi’ne bağlantı sağlayan Kâtip Çelebi Caddesi’ni sıcak asfalt ile kaplıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu’na Güç Katacak Bir Köprü Daha

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Karşıyaka Mahallesi’ndeki eski köprü yerine 15 metre genişliğinde, 17 metre uzunluğunda 4 şeritli son derece modern, dayanıklı ve geniş yeni bir köprü kazandırıyor.

Yaz Tatilinde Üretkenliğin Adresi Genç KAMEK Kursları Oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Genç KAMEK Yaz Dönemi Kursları, bu yıl da gençlerin yaz tatilini üreterek ve öğrenerek değerlendirmesine vesile oldu. 13 – 18 yaş gruplarına yönelik gerçekleştirilen 24 farklı branşta 552 genç sanat, dil ve teknoloji alanlarında yeni beceriler kazandı.

Kuzey İlçeleri Asfalt Üretim Tesisiyle 6 İlçenin Yol Yatırımlarına Güç Katılıyor

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Afşin’de 800 Milyon TL yatırımla hayata geçirilen Kuzey İlçeleri Asfalt Üretim Tesisi, saatte 240 ton, ayda ise 60 bin ton sıcak asfalt üretim kapasitesiyle bölgedeki yol yatırımlarına güç katıyor. Tesis ile Afşin, Elbistan, Ekinözü, Nurhak, Göksun ve Andırın’daki çalışmalar daha hızlı, planlı ve ekonomik şekilde yürütülüyor.

Kahramanmaraş’ta bıçaklı kavga: İki kuzen genç yaşta hayatını kaybetti

Kahramanmaraş Aksu Mahallesi'nde iki grup arasındaki tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Ağır yaralanan iki kuzen hastanede hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş’ta Kanyonda Yaralandı! Ekipler Seferber Oldu

Kahramanmaraş Onikişubat’taki Galgamaç Şelalesi Kanyonu’nda düşerek ayağından yaralanan vatandaş, AFAD, UMKE ve ekiplerin çalışmasıyla kurtarıldı.

TÜM HABERLER