© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sakiler’den Kahramanmaraş’ta Müzik Ziyafeti

Sakiler’den Kahramanmaraş Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Unutulmaz Bir Gece

Geleneksel Ağustos Fuarı’nda, Türk müziğinin sevilen gruplarından Sakiler sahne aldı. Kendilerine has yorumları, duygusal şarkı sözleri ve sahne enerjileriyle büyük beğeni toplayan grup, hafızalara kazınan parçalarını seslendirirken; alanı dolduran vatandaşlar, telefonlarının ışıklarıyla geceye görsel bir şölen kattı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden renkli etkinlikleriyle şehre canlılık katmaya devam ediyor. KAFUM Fuar Alanı’nda gerçekleştirilen fuar, bu kez Türk müziğinin sevilen gruplarından Sakiler’i ağırladı. Binlerce müzikseverin katılımıyla gerçekleşen konserde coşku doruğa ulaştı.

Kendilerine has yorumları, duygusal şarkı sözleri ve sahne enerjileriyle büyük beğeni toplayan grup; Doyamadım, Saygı Duruşu, Aşığın Kaderi, Yalanı Bırak, Yüzsüz Yürek ve Dünyadan Uzak gibi hafızalara kazınan parçalarını seslendirdi. Konser boyunca alanı dolduran vatandaşlar, telefonlarının ışıklarıyla geceye görsel bir şölen kattı, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti.

Sakiler, Dondurmaya Hayran Kaldı
Konserin en dikkat çeken anlarından biri ise Kahramanmaraş’ın coğrafi işaretli ürünü olan meşhur dondurmasının sahnede yapılan geleneksel sunumu oldu. Dondurma şovu, hem izleyenlerden hem de Sakiler grubunun üyelerinden büyük beğeni topladı. Ekip üyeleri, Kahramanmaraş Dondurması’na hayran kaldıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

KABİYAD Yönetimi Kahramanmaraş İçin Yeni Projeleri Görüştü

"Kahramanmaraşlı Bürokrat, İş İnsanı, Yönetici ve Akademisyenler Derneği’nin (KABİYAD) Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde Dev Dönüşüm

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sokak ve caddeleri de yeniliyor. Toplam 22 sokak ve cadde; gerçekleştirilecek asfalt, yürüyüş yolu, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleriyle modern bir görünüme kavuşacak.

Dünyanın en büyük ikinci el yazması Kur’an-ı Kerim’i Kahramanmaraş’ta ziyarete açılıyor

Kahramanmaraş, İslam medeniyetinin izlerini taşıyan eşsiz eserlerin buluşacağı anlamlı bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Buluşması, 4-13 Eylül 2026 tarihleri arasında Abdülhamithan Camii bünyesinde bulunan Abdülhamithan Diyanet Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Başkan Görgel, Kahramanmaraşlı Milli Şampiyon Atıcı Safiye Temizdemir’i Ağırladı

İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları’nda atıcılık branşında 2 altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Kahramanmaraşlı milli sporcu Safiye Temizdemir’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Safiye kardeşimizin bundan sonraki spor hayatında da nice başarılara imza atacağına inanıyor, kendisine başarılarının devamını diliyorum. İnşallah ay yıldızlı bayrağımızı daha nice uluslararası organizasyonda gururla temsil edecek” dedi.

ALO 153 Çağrı Merkezi Ağustos’ta 17 Bin 665 Çağrıya Yanıt Verdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yapay zekâ destekli ve modern teknoloji altyapısıyla vatandaşlara hizmet veren ALO 153 Çağrı Merkezi, Ağustos ayında 17 bin 665 çağrıya yanıt verdi.

Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, Ziyaretçilerini Ağırlamak İçin Gün Sayıyor

Şehrin geçmişten günümüze uzanan köklü tarihinin önemli tanıkları arasında yer alan Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde restorasyon sürecinde sona gelindi. Alanında uzman mimar, mühendis ve işçilerin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü tarihi yapı, yakın zamanda kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

TÜM HABERLER