Saliha Erdim Kahramanmaraş'ta Aile Kavramını Ele Alıyor
Kahramanmaraş HaberleriKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 5 Ekim Cumartesi günü NFK Kültür Merkezi'nde, Aile Danışmanı ve Yazar Saliha Erdim’in katılımıyla “Modern Zamanlarda Aile Olabilmek” konulu bir söyleşi gerçekleştirecek. Saat 15.00’te başlayacak etkinliğe, ebeveynler başta olmak üzere tüm vatandaşlar davet edildi.
Şiir ve edebiyatın merkezi olarak bilinen Kahramanmaraş, kültür sanat faaliyetlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda, uzman konuklarla Kahramanmaraşlıları buluşturmaya devam eden belediye, Saliha Erdim’in katılımıyla aile dinamiklerine dair önemli bir konferans düzenleyecek.
Saliha Erdim, “Eşimi Anlamak İstiyorum”, “Sorusu Olmayanın Cevabı Yoktur”, “Hayat Filminden Kurtarıcı Kareler” ve “Anne Baba Çocuk İlişkisinde Kardeş Kıskançlığı” gibi eserleriyle ebeveynlere rehberlik eden bir yazar olarak tanınıyor. Söyleşi sırasında, aile bireylerinin paylaşımları, gelişen teknolojinin aile üzerindeki etkileri, aile içindeki sorunlar ve modern aile yapısı gibi konular farklı bakış açılarıyla ele alınacak.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, bu tür etkinliklerle toplumu bilinçlendirmeyi ve aile ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor. Etkinlikte Saliha Erdim’in sunumuyla ailelerin modern hayatta karşılaştıkları zorlukları anlamalarına ve aşmalarına yardımcı olacak önemli bilgiler paylaşılacak.
İlginizi Çekebilir
Elbistan Kırsalında Ulaşımı Rahatlatacak Yeni Köprünün Temeli Atıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan Geçit Mahallesi’nde yaklaşık 51 yıldır hizmet veren mevcut köprünün yerine 15 Milyon TL yatırımla yeni köprü inşa ediyor. 15 metre genişliğinde ve 63 metre uzunluğunda olacak 7 ayaklı köprünün temel inşasına başlandı.
Başkan Görgel; “İstiklalspor, Şehrimizin Ortak Heyecanını Taşıyan Marka”
Kahramanmaraş İstiklalspor’un yönetim ve futbolcularını tesislerde ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Fırat Görgel, “İstiklalspor, şehrimizin ortak heyecanını, umudunu ve aidiyet duygusunu taşıyan çok kıymetli bir marka. Yeni sezonun kulübümüz, futbolcularımız ve taraftarlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Kahramanmaraş İstiklalspor’a gönülden başarılar temenni ediyorum” dedi.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Elbistan Hocazade ve Gariplik Mezarlıklarında Bakım Mesaisi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’daki Hocazade ve Gariplik mezarlıklarında bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalarla mezarlıkların daha düzenli ve bakımlı hale getirilerek vatandaşların kabir ziyaretlerini huzurlu bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den KPSS Adaylarına Ücretsiz Ulaşım Desteği
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 6 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS’ye girecek adaylara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Adaylar, sınav giriş belgelerini göstererek Büyükşehir Belediyesine ait toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanabilecek.
Başkan Görgel, Judo Dünya Şampiyonu Zeynep Sude’yi Misafir Etti
İsveç’te gerçekleştirilen 2026 Judown Judo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan milli sporcu Zeynep Sude Bilginer’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Zeynep Sude’nin uluslararası arenada gösterdiği üstün performans ve elde ettiği dünya şampiyonluğu, Kahramanmaraş’ımız ve ülkemiz adına hepimizi gururlandırdı. Zeynep Sude’yi, ailesini ve antrenörlerini bir kez daha gönülden tebrik ediyorum. Dünya şampiyonluğumuz hayırlı olsun” dedi.
Kahramanmaraş’ta Bir Cadde Daha Yenileniyor: KASKİ Çalışmalara Devam Ediyor
KASKİ, Kahramanmaraş Sümer Mahallesi İlahiyat Caddesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalarla kalıcı çözümler hedefleniyor.