© Haber Hanesi 2014 - 2025

SANKO HOLDİNG GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİ

SANKO Üniversitesi ve SANKO Okulları öğretim üyeleri, idari personeli ve öğretmenler, aileleriyle birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

SANKO Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve eşi Ülgan Konukoğlu tarafından çalışanlar için Şato Restoran’da düzenlenen iftar yemeğine, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu’nun eşi, SANKO Okulları Danışma Kurulu Başkanı Jülide Konukoğlu, SANKO Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Konukoğlu, eşi Zeynep Konukoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Konukoğlu, SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Bayram, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Türkan Pasinlioğlu, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Arzu Tuna, Sani Konukoğlu Araştırma ve Uygulama Hastanesi Genel Müdürü Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, Başhekim Yardımcısı Dr. Suat Özerbaş, Satış Pazarlama Müdürü Orhan Ahi, SANKO Okulları Danışma Kurulu Üyesi Ferhan Sağım,  Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, İlkokul Müdürü Hülya Bingül, Ortaokul Müdürü Ümit Ülger, Liseler Müdürü Uğur Topuz, İşletme Müdürü Mine Simitçi, AJK Tekstil Genel Müdürü Sevim Karakaş, SANKO Holding Personeli Direktörü Gündüz Taşkın, öğretim üyeleri, hekimler, öğretmenler ve idari çalışanlar katıldı.


SANKO Holding Onursal Başkan Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı konuşmada, Sanko Ailesi ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu belirterek, “Değerli Sanko Ailesi çalışanları hepinizin hoş geldiniz. Sanko Ailesinin Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum. Kazasız belasız bir bayram olsun. Allah hepimizi gelecek Ramazan ayında buluşmayı nasip etsin” dedi.

 

Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan ve Cengiz Konukoğlu’nun masaları dolaşıp konuklara hoşgeldiniz demelerinin ardından, SANKO’da 10, 15 ve 20 yıldan bu yana 22 çalışana, içerisine lazerle fotoğrafları işlenmiş kristal plaket verildi.

 

Ayrıca, 20 yıl ve üzerinde çalışanlara, İstanbul Altın Rafinesinden SANKO logolu bastırılmış özel tam altın ve takım elbise, SANKO’da 23 yıldan bu yana çalışan ve iftarda bulunan en kıdemli personel olan SANKO Üniversitesi Hastanesi Teknik Servis Personeli Ahmet Fırat’a “en kıdemli personel” özel armağanı takdim edildi.

 

Plaket ve hediyelerin verilmesinden sonra, yapılan çekilişle şanslı çalışanlar 7 tam ve 7 yarım altın kazandı.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER