© Haber Hanesi 2014 - 2025

Sanko Okulları Üçüncü Oldu !

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Alanya’da düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Bölge Müsabakası”nda Sanko Okulları kız takımı üçüncü oldu, bireysel yarışlarda da üç birincilik, bir üçüncülük derecesi kazandı.

Alanya Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen ve bölgeden 12 takımın katıldığı yarışlarda, Beril Öztürk, Nehir Kelleci, Beren Anlaş, Azra Çetgin, Beril Tanrıtanır, İpeksu Bulgan, Defne Su Demirbakan’dan oluşan Sanko Okulları Kız Takımı bölge üçüncüsü Yiğit Settar Evgülü, Kadirhan Sağlam, Deniz Aksoy, Ali Emre Simitçi, Deniz Keskin, Eren Özgüler, Fahri Tuna Suat’tan oluşan Sanko Okulları Erkek Takımı ise bölge beşincisi oldu.

 

Sankolu sporcu Beril Öztürk bireysel yarışlarda, “50, 100 ve 200 Metre Kurbağalama” stilde üç birincilik, “200 Metre Karışık” stilde üçüncülük derecesi elde etti.

 

Sanko Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, yüzücülerini ve emeği geçen öğretmenlerini kutlayarak, 2 - 4 Mayıs tarihlerinde Mersin düzenlenecek Türkiye Şampiyonasında Kız Takımına başarılar diledi.

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER