© Haber Hanesi 2014 - 2025

SANKO OKULLARI YÜZÜCÜLERİ TÜRKİYE FİNALİNDE

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Malatya’da düzenlenen “Okullararası Yüzme Yıldızlar Grup Yarışması”nda SANKO Okulları yüzücüleri üç ikincilik, üç dördüncülük derecelsi elde etti.

Malatya Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmada, SANKO Okulları sporcusu Nehir Kelleci “100 ve 200 Metre Sırtüstü” stilde iki ikincilik, “50 Metre Sırtüstü” stilde dördüncülük, Beril Öztürk ise “50 Metre Kurbağalama” stilde ikincilik, “100 ve 200 Metre Kurbağalama” stilde iki dördüncülük kazandı.

 

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencileri Beril Öztürk ve Nehir Kelleci’nin 10-12 Haziran tarihlerinde Kayseri’de düzenlenecek “Okullararası Yüzme Türkiye Şampiyonası”nda Gaziantep’i de temsil edeceğini belirterek, başarılar diledi.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER