Şehitkamil Belediyesi, Çocuklar ve Anneleri Doğayla Buluşturdu: Dülük Tabiat Parkı'nda Keyifli Bir Gün
GÜNDEMGaziantep Şehitkamil Belediyesine bağlı Yetim Koordinasyon Merkezi, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı.
Merkezden hizmet alan 110 çocuk ve 50 anne, Dülük Tabiat Parkı içerisindeki Gençlik Kampı’nda düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Bu özel buluşma, farklı bölgelerde oturan ve henüz tanışmamış olan anneler ve çocukların kaynaşmasını sağladı. Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Cihan Ekici ile Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep Kadın Kolları üyeleri de etkinliğe katılım sağlayarak hem çocuklara hem de annelere eşlik ettiler.
Dülük Tabiat Parkı’nın huzurlu atmosferinde gerçekleşen etkinlik, katılımcılara doğayla iç içe unutulmaz anlar yaşattı. Katılımcılar; uzman liderler eşliğinde doğa yürüyüşleri, takım oyunları ve macera parkurlardaki çeşitli etkinliklerle keyifli vakit geçirdiler. Anne-Çocuk Kampı projesi kapsamında düzenlenen aktiviteler, çocuklar ve anneler arasında güçlü bağların kurulmasını sağladı.
Etkinliğin en önemli yanlarından biri, aynı şehirde yaşayıp farklı bölgelerde oturan ve henüz tanışmamış olan anneler ve çocukların bir araya gelmesiydi. Bu buluşma sayesinde çocuklar yeni arkadaşlıklar kurarken anneler de birbirlerine destek olmanın mutluluğunu yaşadılar. Özellikle çocuklar, doğanın sunduğu özgürlük ortamında oyunlar oynarken yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Anneler ise çocuklarının bu mutluluğunu paylaşmanın gururunu yaşadılar.
Şehitkamil Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi, yetim çocukların ve annelerinin topluma kazandırılması ve sosyal hayata entegrasyonu için çeşitli projeler yürütüyor. Bu projeler kapsamında düzenlenen kampı etkinliği, katılımcılara moral ve motivasyon kaynağı oldu.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.