Şehitkamil'de Başkan Yılmaz ve Muhtarlar Sorunlara Çözüm Aradı
GÜNDEMGaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek; talep, öneri, sorun ve eleştirilerini dinledi.
Başkan Umut Yılmaz, yerel yönetim ve mahalle muhtarları arasında daha güçlü bir iletişim ve iş birliği tesis etmek adına muhtarlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Daha etkili ve verimli bir yerel yönetim anlayışının benimsenmesine katkı sağlayan toplantı, Şehitkamil Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşti. Toplantı, muhtarların mahallelerinde karşılaştıkları sorunları doğrudan belediye başkanına iletebilmeleri için önemli bir fırsat sağladı.
Toplantı boyunca muhtarlar, mahallelerindeki ihtiyaç ve problemleri dile getirirken, Başkan Umut Yılmaz da bu konularla ilgili çözümler geliştirilmesi için gerekli adımların atılacağını söyledi. Yılmaz, muhtarların talep ve önerilerini dinlediği toplantıda, yerel yönetim ile mahalleler arasındaki koordinasyonu güçlendirecek adımlar atmayı sürdüreceklerini söyledi.
Muhtarlar, özellikle altyapı sorunları, yol yapım çalışmaları, temizlik, park ve yeşil alanların düzenlenmesi gibi konularda taleplerini ilettiler. Başkan Yılmaz, bu taleplerin hızlı ve etkili bir şekilde karşılanması için belediye olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.
ÇÖZÜM YOLLARI ÜZERİNDE ÇALIŞILACAK
Toplantı sırasında muhtarlar, mahallelerinde karşılaştıkları sorunları ve bu sorunlara yönelik eleştirilerini de dile getirdiler. Başkan Yılmaz, bu eleştirileri dikkatle dinleyerek, çözüm yolları üzerinde çalışılacağını kaydetti. Yılmaz, mahallelerdeki sorunların tespit edilmesi ve çözülmesi sürecinde muhtarlarla olan iş birliğinin önemine vurgu yaptı.
GELECEĞE YÖNELİK PLANLAR VE PROJELER KONUŞULDU
Toplantıda sadece mevcut sorunlar değil, geleceğe yönelik planlar ve projeler de konuşuldu. Başkan Yılmaz, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeler hakkında muhtarlara bilgi verdi. Özellikle, mahallelerdeki yaşam kalitesini artıracak projelerin öncelikli olduğunu belirten Başkan Yılmaz, bu projelerin hayata geçirilmesi sürecinde muhtarların görüş ve önerilerinin büyük önem taşıdığının altını çizdi.
MUHTARLAR, MEMNUNİYETLERİNİ DİLE GETİRDİLER
Toplantıya katılan muhtarlar, Başkan Yılmaz’ın kendilerini dinlemesinden ve taleplerine önem vermesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Muhtarlar, bu tür toplantıların sık sık yapılmasının mahallelerdeki sorunların daha hızlı çözülmesine katkı sağlayacağını belirttiler.
TOPLANTILAR DEVAM EDECEK
Başkan Yılmaz, toplantının sonunda muhtarların taleplerinin takipçisi olacaklarını ve sorunların çözümü için gerekli adımları kararlılıkla atacaklarını dile getirerek, bu tür toplantıların devam edeceğini ve muhtarlarla sürekli iletişim halinde olacaklarını aktardı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.