Sivas'ta Kaldırım ve Aydınlatma Yenileniyor
GÜNDEMSivas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Alibaba Caddesi’nden Çayboyu Caddesi Âşık Ruhsati Parkına kadar kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına başladı. Cadde ve sokakları bordür, kaldırım ve kilit parke taşlarıyla nakış gibi işleyen belediye ekipleri caddenin aydınlatılması için de yoğun mesai harcıyor.
Sivas Belediyesi çağdaş ulaşılabilir ve ulaştıran bir belediyecilik anlayışıyla Sultanşehri güzelleştirmeye devam ediyor. Gökçebostan Mahallesi’nde eskiyen, çöken ve kırılan kaldırımlarla ilgili Belediye Başkanı Hilmi Bilgin’in talimatlarıyla çalışmalara başlayan ekipler ayrıca engelli vatandaşlarımız içinde cadde de büyük eksiklik olarak görülen kılavuz yol uygulamasını da hayata geçiriyor.
Gökçebostan Mahalle Muhtarı Fatih Temel “Öncelikle başkanımıza ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Caddemiz tamamlanınca mahallemize yakışır bir cadde olacak. Mavi köşeden Âşık Ruhsati Parkına kadar yapılacak çalışmayı gerçekten mahalle sakinlerimiz çok istiyordu. Yıllarca bu caddemizde bir çalışma yapılmadı. Özellikle engelli mahalle sakinlerimiz için kaldırımlarda kılavuz yolu isteniyordu. Onlara büyük kolaylık sağlayacak kılavuz yolumuzda yapılıyor. Bazı aydınlatmalarımız da sorunlar vardı şimdi hepsi yenileniyor. Mahallemize değer katacak yol, kaldırım ve aydınlatma çalışması Başkanımızın talimatlarıyla yapılıyor. Tabi bu çalışmada emeği geçen Fen İşleri Müdürlüğümüze, SİBESKİ ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.
GÖKÇEBOSTAN MAHALLE SAKİNLERİ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN
Gökçebostan Mahalle sakinleri ve Alibaba Caddesi esnafı yapılan yenileme çalışmaları nedeniyle Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ve ekibine teşekkür ederek “Caddemizin aydınlatması yetersizdi. Başkanımız Hilmi Bilgin’e konuyu ilettik. Sağ olsun hemen ilgilendi şu anda arkadaşlarımız güzel bir çalışma yapıyor. Esnaf ve mahalle sakinleri olarak bu durumdan çok memnunuz.” dediler.
İlginizi Çekebilir
Şehitkamil’de 3 Mahalleye Yeni Sosyal Tesis Müjdesi
Şehitkamil Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında vatandaşların sosyal, kültürel ve sportif ihtiyaçlarını karşılayacak yatırımları hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Atalar, Battal ve Işıklı mahallelerinde yapımına başlanan sosyal tesislerde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Dülük Antik Taş Ocağı'nda Muhteşem Defile! Tarih ve Moda Buluştu
Şehitkamil Belediyesi ile Gaziantep Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen 3. Moda ve Tasarım Haftası kapsamında gerçekleştirilen Cosplay ve Sürrealizm Defilesi, Dülük Antik Taş Ocağı’nın eşsiz atmosferinde büyük ilgi gördü. Tarihi dokunun sanatla buluştuğu etkinlikte, genç tasarımcıların özgün çalışmaları izleyenlerden tam not aldı.
AKEDAŞ’ta Bayram Coşkusu: Çalışanlar ve Yöneticiler Bayramlaştı
Kurban Bayramı dolayısıyla AKEDAŞ tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı, kurum çalışanlarını ve yöneticilerini bir araya getirdi. AKEDAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen programda, bayramın birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu hep birlikte yaşandı.
Şehitkamil Belediyesi Haziran Meclisi’nde Gündem Yoğundu
Şehitkamil Belediyesi Haziran ayı Meclis Toplantısı’nın 1. birleşimi Başkan Vekili Hakan Aslansoy başkanlığında gerçekleşti. Gündemdeki 8 maddenin oybirliği ile komisyonlara sevk edildiği toplantıda gündem dışı 3 madde de gündeme alındı.
Şehitkamil’den Gençlere Tarih Yolculuğu: Ankara Gezisi Gerçekleşti
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın, kendisini makamında ziyaret eden Süleyman Şah Anadolu Lisesi öğrencilerine verdiği Ankara gezisi sözü yerine getirildi. Başkent’i görme fırsatı bulan öğrenciler, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna tanıklık eden tarihi mekanları ziyaret ederek unutulmaz bir deneyim yaşadı.
Şehitkamil’de Bayram Boyunca Yoğun Temizlik Mesaisi
Şehitkamil Belediyesi ekipleri tarafından Kurban Bayramı süresince ilçenin dört bir yanında yoğun bir temizlik mesaisi yürütüldü. Bayram öncesinde kurban satış ve kesim alanlarında başlayan çalışmalar, vatandaşların sağlıklı ve hijyenik bir ortamda bayram geçirebilmesi adına gece gündüz devam etti.