© Haber Hanesi 2014 - 2025

Toplu Taşımada Mazot Farkı da Ödeniyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından toplu taşıma esnafına sağlanan aylık desteklerin yanı sıra mazot fiyat farkı ödemesi de gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Şubat ayı aylık ödeme desteğinin 7 bin 300 TL’ye ulaştığını belirten Başkan Güngör, “Toplu taşımda Kahramanmaraş Modeli var. Şubat ayı desteğimiz, mazot fiyat farkı ödemesiyle araç başı 7 bin 300 TL oldu. Hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplu taşımada hayata geçirdiği destek modeliyle Türkiye’ye örnek oldu. Kahramanmaraş Modeli olarak ifade edilen çalışmayla, toplu taşıma esnafına verilen aylık desteklere ilave olarak mazot fiyat farkı ödemesi de gerçekleştiriliyor. Hayata geçirilen çalışmayla toplu taşımada artan maliyetlerin ücret tarifelerine yansıtılmasının önüne geçiliyor. Sürdürülen destek ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, esnafın ve vatandaşın yanında olduklarını ifade etti.

 

Araç Başı 7 Bin 300 TL Destek

Başkan Hayrettin Güngör, “Toplu taşıma esnafımıza aylık desteğimizi artırarak devam ediyoruz. Yeni yaptığımız çalışmayla esnafımıza mazot fiyat farkı ödemelerine de başladık. Aylık 5 bin 500 TL’lik desteğimize ilave olarak Şubat ayı akaryakıt farkı olan bin 800 TL’yi de ödüyoruz. Araç başı toplam desteğimiz 7 bin 300 TL. Esnafımıza hayırlı olsun. Bu çalışmamızla toplu taşıma fiyat tarifelerindeki olası güncellemenin de önüne geçiyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Esnafımızın ve hemşehrilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

SANKO Üniversitesi Rektörü Dağlı'dan YKS Tercihinde Kritik Tavsiyeler

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı, Yükseköğretim Kurumları Sınav (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih yapacak adaylara yönelik mesaj yayımladı.

SANKO Üniversitesi Tanıtım Günleri 22 Temmuz'da Başlıyor

SANKO Üniversitesi tarafından, üniversite tercihi yapacak aday öğrencilere ve ailelerine yönelik Tanıtım Günleri düzenlenecek.

SANKO Üniversitesi Memnuniyet Sıralamasında Türkiye'nin Zirvesine Yükseldi

SANKO Üniversitesi, öğrenci ve mezun memnuniyetinde elde ettiği başarılarla Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasındaki yerini daha da güçlendirdi.

Şehitkamil'den Gençlere Yaz Hediyesi: Ücretsiz Burnaz Plajı Kampı Başvuruları Başladı

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz'ın, lise öğrencileri ile yeni mezun gençlere karne hediyesi olarak hazırladığı Günübirlik Erzin Burnaz Plajı Deniz Kampı için başvurular başladı. Yaz tatilini hem eğlenceli hem de verimli geçirmeleri amacıyla hayata geçirilen proje kapsamında gençler, ücretsiz olarak denizle buluşma fırsatı yakalayacak.

Prof. Dr. Güner Dağlı: Gençlerimizi Milli ve Manevi Değerlerle Yetiştirmeliyiz

SANKO Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Güner Dağlı,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda "15 Temmuz, milletimizin devletine, vatanına ve millî iradesine sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya gösterdiği unutulmaz bir gündür" dedi.

Şehitkamil Belediyesi'nden KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde Kapsamlı Temizlik

Şehitkamil Belediyesi, esnaf sahresi dolayısıyla faaliyetlerine ara verilen KÜSGET Sanayi Bölgesi'nde geniş kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. İki gün boyunca aralıksız sürdürülen çalışmalar kapsamında bölgenin cadde ve sokakları baştan sona temizlenirken, Pazartesi günü iş yerlerini açan esnaf temiz ve düzenli bir çalışma ortamıyla güne başladı.  

TÜM HABERLER