© Haber Hanesi 2014 - 2025

Toplu Taşımada Sorun Yaşanmayacak

Büyükşehir Belediyesi, 9 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni eğitim öğretim dönemi kapsamında şehir içi toplu taşıma araçlarında yeni bir düzenleme yaptı. Halk otobüslerinin tamamı sahada olacak, ek seferler yapılacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi yeni eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle vatandaşların ulaşımda sorun yaşamaması için bir dizi tedbirlerin alındığını duyurdu. Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, söz konusu tarihte şehir içerisinde çalışan 347 adet halk otobüslerinin tamamı aktif olarak çalışacak olup, şehir merkezinde çalışan Büyükşehir Belediyemize ait 40 adet otobüs ile de belirlenen güzergâh ve saatlerde toplu taşıma hizmeti sunulacağı belirtildi.

 

Ek Sefer Yapılacak

Ek seferlerin de yapılacağı belirtilerek, “Sabah ve akşam yoğun olan saatlerde yapılacak ek seferler ile yaklaşık 2030 tur ve 70.150 kilometre toplu taşıma hizmeti verilecektir. Ayrıca, tüm araçlar Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı saha kontrolü ekipler ile merkezde bulunan araç takip sistemi görevlileri tarafından anlık takip edilecek olup sorun yaşayan vatandaşlarımız whatsapp Hattı: 0531 082 00 22 veya Alo Otobüs Hattı: 444 6 851 numaralarını arayabilir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

 

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER