Yapay Zekada Türkiye Birinciliği: SANKO'lu Öğrenciler Dünya Arenasına Uçuyor
GÜNDEMSANKO Okulları öğrencileri Uluslararası Yapay Zeka Yarışması Codeavour 6.0 Lise Kategorisinde Türkiye birincisi olarak, dünya finallerine katılma hakkı kazandı.
SANKO Okulları öğrencileri Zeynep Mihrimah Şahin, Nurdeniz Ocak ve Melek Naz Yüksel, danışman öğretmenleri Neriman Ersönmez rehberliğinde hazırladıkları proje ile Türkiye bincisi oldu ve Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenecek dünya finallerine katılma hakkı kazandılar.
Dünyanın dört bir yanından parlak beyinler, teknolojik becerilerini sergilemek ve en büyük zafer için yarışmak üzere 20 ülkeden 300 takım olarak 16-17 Mayıs 2025 tarihlerinde Doha’da bir araya gelecek.
SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, öğrencilerini ve danışman öğretmenini başarılarından dolayı kutlayarak, dünya finallerinde başarılar diledi.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.