© Haber Hanesi 2014 - 2025

Yazar Aslanhan’la Moral ve Motivasyon Seminerleri

Büyükşehir Belediyesi, 9 – 13 Mayıs tarihleri arasından Eğitimci – Yazar Sıtkı Aslanhan ile ‘Moral ve Motivasyon Seminerleri’ düzenleyecek. Seminerler kapsamında öğrencilerle bir araya gelecek olan Aslanhan, sınav sürecinde moral ve motivasyonu yükseltme, verimli ders çalışma ve sınav sürecini iyi yönetme gibi konularda bilgiler aktaracak.

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda, 9 – 13 Mayıs tarihleri arasında Kişisel Gelişim Uzmanı Eğitimci – Yazar Sıtkı Aslanhan, sınavlara hazırlanan öğrencilerin moral ve motivasyonlarını artırmak için seminerler düzenleyecek. Yazar Aslanhan ‘Moral – Motivasyon Seminerleri’ kapsamında ilk olarak 9 Mayıs Pazartesi günü saat 10.30’da Dulkadiroğlu Hacı Mehmet Kalay Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelecek. Yazar Aslanhan aynı gün saat 13.30’da ise Elbistan Milli Eğitim Müdürlüğü’nde moral ve motivasyon seminerinde Elbistanlılarla buluşacak.

 

10 Mayıs Salı

Eğitimci – Yazar Sıtkı Aslanhan, seminerler kapsamında 10 Mayıs Salı günü saat 10.00’da Dulkadiroğlu TOKİ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek sınavlara hazırlık sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgiler aktaracak. Yazar Aslanhan, saat 13.30’da ise Türkoğlu Misak – ı Milli Konferans Salonu’nda moral ve motivasyon semineri düzenleyecek.

 

11 Mayıs Çarşamba

Kişisel Gelişim Uzmanı Sıtkı Aslanhan, 11 Mayıs Çarşamba günü saat 10.00’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde Çukurova Elektrik Anadolu Lisesi, TOBB Fen Lisesi, Kahramanmaraş Fen Lisesi ve Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileriyle bir araya gelecek. Yazar Aslanhan, saat 13.30’da ise Pazarcık Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek seminerde öğrencilere seslenecek.

 

12 Mayıs Perşembe

Birçok kişisel gelişim kitabının altında imzası bulunan Sıtkı Aslanhan, 12 Mayıs Perşembe günü ilk olarak saat 10.00’da Onikişubat Erdem Bayazıt Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek öğrencilere sınava hazırlık süreciyle ilgili bilgiler aktaracak. Saat 13.30’da ise Andırın’ı ziyaret edecek olan Yazar Aslanhan, Yatılı Bölge Ortaokulu’nda moral ve motivasyon konulu seminerde öğrencilere hitap edecek.

 

13 Mayıs Cuma

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen moral ve motivasyon seminerlerinin son gününde Eğitimci - Yazar Sıtkı Aslanhan, saat 10.00’da Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek sınav sürecinde moral ve motivasyonu yükseltme, daha verimli ders çalışma ve sınav sürecini iyi yönetme gibi konularda öğrencilere faydalı bilgiler aktaracak. Yazar Aslanhan, saat 13.30’da ise Göksun Arslanbey Millet Konağı’nda moral ve motivasyon seminerinde Göksunlularla bir araya gelecek.

İlginizi Çekebilir

Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül

Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.

30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı

SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.

Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”

Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  

Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.

Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı

Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda

Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.

TÜM HABERLER