Yerli Ve Milli Marka Kervan - Alpedo'nun Yeni Adresi Belli Oldu !
GÜNDEMKahramanmaraş'ın son yıllarda atılım yapan markası Kervan & Alpedo firmasının yeni şubesini Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Duyurdu.
Kahramanmaraş'ın son yıllarda atılım yapan markası Kervan & Alpedo firmasının yeni şubesini Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu Duyurdu. Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir şube açan Kervan-Alpedo bu yatırımının ardından kent merkezindeki konaklardan olan Tarihi Kocabaş Konağı'nı devralarak KERVANSARAY konseptiyle Kahramanmaraş Mutfağına özgü yemeklerin bulunacağı nezih ve şık bir mekan olacağını bir kaç gün önce basın toplantısında açıklamıştı.Kervan Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu yeni yatırımı sosyal medya'dan duyurdu. İstanbul Avcılar'da Kervan - Alpedo yeni şubesi açıldı. Ayrıca Kervan-Alpedo Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu son zamanlarda " Gönüllü Turizm Elçisi " olarak nam salmaya devam ediyor.
İstanbul Avcılar da açılışı yapılan Alpedo Shop'ta, Kahramanmaraş'ın geleneksel lezzetleri arasında yer alan başta dondurma ve tatlı olmak üzere biber, tarhana ve çörek gibi ürünlerin satışı yapılacak. Shopta, dünyanın farklı lezzetteki kahveleri, sıcak içecekler ve doğal serinleticiler de müşterilerin beğenisine sunulacak.
Alpedo-Kervan Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, ikinci şubemizi İstanbul'da Avcılar da açtıklarınıı ve toplamda 2020 sonunda Tüm Türkiye de 30 tane Alpedo Shop açılacağını söyledi. Kervancıoğlu, "Kahramanmaraşımızın yöresel lezzetlerini bünyesinde barındıran Alpedo Shop Avcılar ismiyle, ikinci şubemizi İstanbul Avcılarda açarak İstanbulluların beğenisine sunduk. Bu mutluluğumuzun onurunu yaşarken, şubemizde kentimize özgü geleneksel lezzetlerin ve sıcak ve soğuk içeceklerin satışı yapılacaktır. Alpedo-Kervan olarak, Kahramanmaraşımızı ülkemiz ve dünyaya tanıtmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Çimko’nun 2024 Sürdürülebilirlik Raporu’na Stevie® Awards’tan Bronz Ödül
Çimko’nun "2024 Sürdürülebilirlik Raporu", uluslararası iş dünyasının ödül programlarından biri olan 23. Uluslararası İş Ödülleri’nde (The 23rd Annual International Business Awards®) "En İyi Sürdürülebilirlik Raporu" kategorisinde Bronz Stevie® Ödülü’ne layık görüldü.
30 Ağustos’un kadın kahramanları SANKO Üniversitesi’nde anıldı
SANKO Üniversitesi’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni düzenlendi. Programda Milli Mücadele’nin kadın kahramanları ve fedakârlıkları anlatıldı.
Başkan Dr. Yıldırım’dan 30 Ağustos Vurgusu: “Vatan Sevgisinin En Güçlü Yansıması”
Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD) Genel Başkanı Dr. Yusuf Ziya Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Şehitkamil Turnuvası’nda Büyük Heyecan: Gaziantep Basketbol Sahaya Çıkıyor
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Şehitkamil Turnuvası kapsamında 29 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep Basketbol ile Mersin Spor Kulübü arasında oynanacak karşılaşma öncesinde düzenlenecek kortej yürüyüşüne ve mücadeleye tüm Gazianteplileri davet etti.
Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde Hasta Kabulüne Başladı
Cilt Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Perihan Öztürk, SANKO Üniversitesi Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.
Şehitkamil’de “Her Dilimde Vefa” Büyüyor: Şekabel Baklava Yeni Noktalarda
Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz’ın “Her Dilimde Vefa” sloganıyla hayata geçirdiği Şekabel Baklava, Kuzeyşehir ve Gazikent bölgelerinde de hizmet vermeye başladı.