© Haber Hanesi 2014 - 2025

“Z Takımı” Hafta Sonu Minik İzleyicilerle Buluşacak

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, ‘Z Takımı’ çocuk tiyatrosunu 15 Kasım Cumartesi günü miniklerle buluşturacak. NFK Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ücretsiz etkinliğe tüm çocuklar davet edildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat alanındaki çalışmalarına toplumun her kesimine hitap edecek şekilde hız kesmeden devam ediyor. Özellikle çocuklara yönelik hazırlanan etkinliklerle miniklerin hafta sonlarını hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri adına çeşitli etkinlikler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda, 15 Kasım Cumartesi günü Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenecek olan “Z Takımı” adlı çocuk tiyatrosu, küçük izleyicilere unutulmaz bir tiyatro deneyimi sunacak. Saat 13.00 ve 15.00’da iki seans halinde gerçekleştirilecek gösteri, ücretsiz olarak izlenebilecek. “Z Takımı”, renkli karakterleri ve sürükleyici hikâyesiyle çocuklara hem eğlenceli anlar yaşatmayı hem de temel değerler konusunda farkındalık kazandırmayı amaçlıyor. Oyun boyunca çocuklar; dostluk, yardımlaşma, çevre bilinci ve sorumluluk gibi konularda eğlenceli bir anlatımla bilgilendirilecek. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, tiyatro gösterisine tüm çocuklar davet edildi.

İlginizi Çekebilir

KABİYAD Yönetimi Kahramanmaraş İçin Yeni Projeleri Görüştü

"Kahramanmaraşlı Bürokrat, İş İnsanı, Yönetici ve Akademisyenler Derneği’nin (KABİYAD) Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş Büyükşehir’den Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde Dev Dönüşüm

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Dulkadiroğlu Yenişehir Mahallesi’nde tamamlanan altyapı çalışmalarının ardından sokak ve caddeleri de yeniliyor. Toplam 22 sokak ve cadde; gerçekleştirilecek asfalt, yürüyüş yolu, aydınlatma ve peyzaj düzenlemeleriyle modern bir görünüme kavuşacak.

Dünyanın en büyük ikinci el yazması Kur’an-ı Kerim’i Kahramanmaraş’ta ziyarete açılıyor

Kahramanmaraş, İslam medeniyetinin izlerini taşıyan eşsiz eserlerin buluşacağı anlamlı bir programa ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Onikişubat Belediyesi ile Kahramanmaraş İl Müftülüğü iş birliğinde düzenlenecek Kâbe Örtüleri ve Mukaddes Emanetler Buluşması, 4-13 Eylül 2026 tarihleri arasında Abdülhamithan Camii bünyesinde bulunan Abdülhamithan Diyanet Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Başkan Görgel, Kahramanmaraşlı Milli Şampiyon Atıcı Safiye Temizdemir’i Ağırladı

İtalya’nın Taranto kentinde düzenlenen 20. Akdeniz Oyunları’nda atıcılık branşında 2 altın madalya kazanarak büyük bir başarıya imza atan Kahramanmaraşlı milli sporcu Safiye Temizdemir’i makamında ağırlayan Başkan Görgel, “Safiye kardeşimizin bundan sonraki spor hayatında da nice başarılara imza atacağına inanıyor, kendisine başarılarının devamını diliyorum. İnşallah ay yıldızlı bayrağımızı daha nice uluslararası organizasyonda gururla temsil edecek” dedi.

ALO 153 Çağrı Merkezi Ağustos’ta 17 Bin 665 Çağrıya Yanıt Verdi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin yapay zekâ destekli ve modern teknoloji altyapısıyla vatandaşlara hizmet veren ALO 153 Çağrı Merkezi, Ağustos ayında 17 bin 665 çağrıya yanıt verdi.

Tarihi Kahramanmaraş Kalesi, Ziyaretçilerini Ağırlamak İçin Gün Sayıyor

Şehrin geçmişten günümüze uzanan köklü tarihinin önemli tanıkları arasında yer alan Tarihi Kahramanmaraş Kalesi’nde restorasyon sürecinde sona gelindi. Alanında uzman mimar, mühendis ve işçilerin yoğun şekilde çalışmalarını sürdürdüğü tarihi yapı, yakın zamanda kapılarını ziyaretçilerine açacak. 

TÜM HABERLER