Zafer Bayramı Coşkusu Soner Sarıkabadayı Konseriyle Tavan Yapacak
Kahramanmaraş Haberleri30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 104. yıl dönümüne özel Geleneksel Ağustos Fuarı’nda Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Soner Sarıkabadayı saat 21.30’da sahne alacak. Bayram gurunun ve müzik coşkusunun birlikte yaşanacağı etkinliğe tüm vatandaşlar davet edildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinin Uluslararası Geleneksel Ağustos Fuarı, birbirinden eğlenceli programlarla devam ederken 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla çok özel bir etkinlik daha düzenlenecek. Zafer Bayramı’nın 104’üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Türk pop müziğinin başarılı ve sevilen isimlerinden Soner Sarıkabadayı KAFUM’da sahne alacak.
29 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan konserde bayram coşkusu birbirinden değerli şarkılarla buluşacak. Sarıkabadayı; “Kutsal Toprak”, “Mevzu Derin”, “İnsan Sevmez Mi?”, “İtiraz” ve birçok eseri KAFUM Fuar Alanı’na gelen vatandaşlar için seslendirecek. Konser alanında vatandaşların bayram ruhunu birlikte yaşayacağı etkinlik, katılımcılara unutulmaz bir akşam yaşatacak. Büyükşehir Belediyesinin düzenleyeceği konser, hem Zafer Bayramı’nın anlamına uygun atmosferi hem de müzik ziyafetiyle fuarın en çok ilgi gören programları arasına girecek. Milli birlik ve beraberliğin simgesi olan bu anlamlı günün Kahramanmaraş’ta hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlanması adına konser etkinliğine bütün vatandaşlar davet edildi.
İlginizi Çekebilir
Tescilli Kocabaş Konağı’nda Titiz Restorasyon Süreci Sürüyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 100 yılı aşkın mazisi bulunan ve şehrin tarihine tanıklık eden Tarihi Kocabaş Konağı’nı özgün mimari dokusuna uygun şekilde restore ediyor. Şehrin tarihî ve turistik değerleri arasında yer alan konağın tamamlanmasının ardından tekrardan turizme kazandırılarak Kahramanmaraş’ın tarihine, kültürüne ve şehir kimliğine kalıcı bir katkı sunacak.
Gençlerin Sınav Hazırlığında Yeni Adresi; Pusula Maraş Eğitim Merkezi
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, LGS ve YKS’ye hazırlanan bin öğrenciye ücretsiz eğitim desteği sunacağı Pusula Maraş Eğitim Merkezi’nde ön başvuru süreci sonrası seviye tespit sınavları gerçekleştirdi. Şehit Akif Akçadağ Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirilen sınavlara binlerce öğrenci katıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Göksun’da Bir Mahallenin Daha Yolunu Yeniliyor
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Göksun’un Kale Mahallesi’ni Göksun – Elbistan Yolu’na bağlayan yaklaşık 1 kilometrelik arteri sıcak asfaltla yeniliyor. Yoğun kullanım, deprem ve kış şartları nedeniyle tahrip olan güzergâh, daha dayanıklı ve konforlu hale getiriliyor.
Geleneksel Ağustos Fuarı En Özel Ziyaretçilerini Ağırladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, özel gereksinimli çocukları Geleneksel Ağustos Fuarı’nda ağırladı. Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü ile Gençlik Meclisi iş birliğinde düzenlenen etkinlikte çocuklar, fuar alanını gezerek oyun, lunapark ve çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendi.
Kahramanmaraş Büyükşehir, Elbistan’da Bir Yol Yatırımını Daha Tamamladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Elbistan’da Karaelbistan, Yapraklı, Izgın, Güvercinlik ve Karahüyük mahallelerinin devlet hastanesi ve ilçe merkezine ulaşımda kullandığı alternatif güzergâhın 2 kilometrelik bölümünü 4 bin ton sıcak asfaltla yeniledi. 12 Milyon TL’lik yatırımla ulaşım konforu artırıldı.
Kahramanmaraş Büyükşehir’den Afşin’de Ulaşımı İyileştirecek Bir Asfalt Yatırımı Daha
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Afşin Alpaslan Mahallesi’nin ana ulaşım güzergâhında sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yaklaşık 2 kilometrelik arterin yenilenmesiyle Alpaslan’ın yanı sıra Emirilyas ve Arıtaş mahallelerinin de ulaşım standardı yükseltilecek.