6130 ÖĞRENCİ LİSEYE GEÇİŞ COŞKUSU YAŞADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
6130 ÖĞRENCİ LİSEYE GEÇİŞ COŞKUSU YAŞADI
Abone ol
Doğa Koleji öğrencileri, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı liseye geçiş töreninde kep attı, mezun olmanın gururunu ve coşkusunu öğretmen ve aileleriyle birlikte yaşadı.

Türkiye genelindeki tüm Doğa Koleji kampüslerinde eğitim alan 6130 öğrenci, ortaöğrenimini tamamlayarak liseye geçiş yaptı. Ülker Sports Arena’da gerçekleşen Liseye Geçiş Töreni’nin açılış konuşmasını yapan Genel Müdür Ali Rıza Lüle, “Eğitimin Türkiye’deki lideri olarak, liderlik vasfımızı öğrencilerimizin başarından alıyor; öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için eğitim programlarımızı daima güncelliyoruz. Doğa Koleji, eğitim kurumlarının örnek aldığı bir markadır.” dedi.

Doğa Koleji, güçlü akademik kadrosu ve yabancı dil ağırlıklı eğitim anlayışıyla, klasik eğitim anlayışı kalıplarını yıkarak, eğitim modellerini yeniden şekillendirirken; sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetleriyle, öğrencilerin interaktif olarak eğitim sürecine katılmasını sağlıyor. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında öğrenci sayısı hedefini 90 bine, kampüs sayısını ise 130’a çıkaracak.

Doğa Kolejinin İstanbul’da yer alan kampüslerinde ortaöğrenimini tamamlayarak 2019-2020 eğitim-öğretim yılında liseye başlayacak öğrencileri kep attı. Ülker Sports Arena’nın etkileyici atmosferinde gerçekleşen Liseye Geçiş Töreni’ne katılan veliler, öğretmenlerle birlikte heyecan ve gururu bir arada yaşadı. Öğrencilerin tek tek isimleri okunarak sahneye davet edilirken, velilerin duygusal anları gözden kaçmadı.

“Öğrencilerimiz Gurur Kaynağımızdır”

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, törenin açılış konuşmasında, “Değerli velilerimiz, hiç şüphe yok ki; çocuklarımız, aldıkları eğitim ve sizlerin emekleri sayesinde hedefledikleri ve hakettikleri yere gelecek, ortaokulda gösterdikleri başarıyı hayat boyu sürdürecekler. Çocuklarınızla ne kadar gurur duysanız azdır. Çağdaş Türk toplumunun geleceği olan evlatlarımız, sizlerin olduğu kadar bizim de gurur kaynağımızdır” dedi.

Genel Müdür Lüle, sözlerini “Her öğrenciyi ayrı değerlendirerek yeteneklerini keşfeden; sanatsal ve sportif faaliyetlere yönlendiren, ailemizin değerli üyeleri öğretmenlerimizi kutluyorum” diyerek sürdürdü.

Öğrenciler Ece Seçkin ve Ozan Doğulu ile Coştu!

Ünlü Sanatçı Ece Seçkin ve Ozan Doğulu’nun şarkılarıyla eğlenen 3.210’u öğrenci olmak üzere, velilerle birlikte tam 11.300 kişi, tüm salonu doldurdu. Ece Seçkin, öğrencilere içtenlikle yaklaşarak samimi diyaloglarda bulunurken, sahne öncesinde basın mensuplarının da yoğun ilgisiyle karşılaştı. Seçkin, “Böyle büyük bir organizasyonda yer almak ve daha da önemlisi çocukların heyecanını paylaşmak beni çok mutlu etti. Beni dinlemeyi tercih etmeleri çok güzel bir duygu. Çok ciddi bir kalabalık var, çok heyecanlıyım. Bir an önce sahneye çıkıp çocuklarla buluşmak istiyorum” dedi.

Arkadaşlarından Ayrılmayacaklar…

Ece Seçkin’in ardından sahne alan Sanatçı Ozan Doğulu’nun hareketli şarkılarına eşlik eden öğrenciler liseye geçiş coşkusunu paylaştı. 8 yıl süren ortaöğrenimi tamamlayarak lise eğitimlerine Doğa Kolejinde devam edecek öğrenciler, okullarından ve arkadaşlarından ayrılmayacak olmanın da mutluluğunu yaşadı.

“Kayıtsız Kalmıyoruz”

Genel Müdür Ali Rıza Lüle, eğitimde klasik kalıpları yıkarak vizyoner modelleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Günümüz lise eğitimine farklı bir bakış açısı sunuyoruz. Türkiye genelinde, Anadolu Liseleri ve Fen ve Teknoloji Liselerimizle geleceğin bilim insanlarını yetiştiriyoruz. Bu farkındalıkla hareket ederek, ülkesine ve değerlerine bağlı, evrensel donanımlara sahip, sorgulayan ve kayıtsız kalmayan nesiller yetiştiriyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
OPPO, EFSANEVİ TENİS TURNUVALARI ROLAND-GARROS VE WIMBLEDON İLE İŞ BİRLİĞİ YAPTIÖnceki Haber

OPPO, EFSANEVİ TENİS TURNUVALARI ROLAND-...

HASAN KAÇAN İLE KAHKAHA TUFANI YAŞANDISonraki Haber

HASAN KAÇAN İLE KAHKAHA TUFANI YAŞANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar