Aksigorta, Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölgesi’nde istikrarlı varlığını sürdürüyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aksigorta, Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölgesi’nde istikrarlı varlığını sürdürüyor.
Abone ol
Sahaya daha yakın olma hedefiyle “Bambaşka Acenteler Kulübü” buluşmalarının üçüncüsünü Gaziantep’te gerçekleştiren Aksigorta, hem Güneydoğu ve Orta Anadolu Acenteleriyle bir araya geldi hem de Gaziantep Bölge Müdürlüğü’nün yeni binasını hizmete açtı.

Sigorta sektöründe ortaya koyduğu inovatif yaklaşımlarla fark yaratarak müşterinin ihtiyaç ve beklentilerine uygun bambaşka ürün ve hizmetler sunan Aksigorta, sahaya daha yakın olma hedefiyle başlattığı ‘Bambaşka Acenteler Kulübü” buluşmalarının üçüncüsünü Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölge Acenteleri ile birlikte Gaziantep’te gerçekleştirdi.

Gaziantep ‘Bambaşka Acenteler Kulübü” buluşmasına Sabancı Holding Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer, Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, Aksigorta Bireysel Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Tolga Tezbaşaran ve Acente Kanal Yönetimi Grup Müdürü Boğaç Yurt katılıdı.

 

“Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü yeni binasına taşındı”

 

Sabancı Holding Sigorta Grup Başkanı Haluk Dinçer ve Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen’in katılımıyla başta Gaziantep olmak üzere, Adıyaman, Amasya, Hatay, Kahramanmaraş, Kayseri, Kilis, Kırşehir, Malatya, Nevşehir, Osmaniye, Şanlıurfa, Sivas, Tokat ve Yozgat’ın bağlı bulunduğu Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü’nün yeni bina açılışı gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl acente sayısını %14 artıran Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölge Müdürlüğü bölgedeki acente yaygınlığını daha da arttırmak için yeni binasında faaliyet göstermeye başladı.

 

“Pazar payımızı yüzde 8.1’e çıkardık”

 

Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölgesi’nin Aksigorta için önemli bir destinasyon olduğunu ve acenteleri dinleyerek sahaya daha yakın olduklarını dile getiren Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen“Bizim sahadaki en büyük gücümüz olan acentelerimiz için 2018 bambaşka değişimlerin yaşandığı bir yıl oldu. Değişim planımızı; ‘Gelirleri Artırmak’, ‘Verimliliği Artırmak’, ‘Teknolojik Yatırım’, ‘İyi Müşteri İçin Tek Olmak’, ‘Saha İle İç İçe Olmak’, ‘Eğitim ve Gelişim’ olmak üzere 6 temel değerde yoğunlaştırdık. Bu değişimi acentelerimizle kurduğumuz güçlü diyalog sayesinde sahaya yansıtmayı sürdürüyoruz. Bunun bir yansıması olarak Acente Kanalı Pazar payımız geçen yıl 7.2’ye yükseldi ve bu yıl ilk 3 ayda Pazar payımızı 8.1’e çıkardık. Büyürken aynı zamanda karlılığımızı da artırmayı başardık. Aynı şekilde verimlilikte ve finansal gelirlerde de rakiplerimizden daha iyi sonuçlar elde ettik. Hedefimiz acentelerimizin de katkısıyla 2019’da bunun çok daha iyisini başarmak. Biz acentelerimizin her zaman yanındayız.2019’da da yeni yapımız ile birlikte acentelerimizi dahil ettiğimiz Bambaşka Acenteler Kulübümüz ile sözünü ettiğim 6 başlık altında acentelerimizi desteklemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Güneydoğu ve Orta Anadolu Bölgesi’nde bulunan acentelerin katıldığı Gaziantep buluşmasında acente temsilcileri, Aksigorta üst yönetimi ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunurken yönelttikleri soruların yanı sıra sundukları fikir, öneri ve çözümlerle de toplantıya aktif bir şekilde katılım sağladılar.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yemeksepeti’nden yeni bir hizmet: Banabi ile Market Ürünleri KapınızdaÖnceki Haber

Yemeksepeti’nden yeni bir hizmet: Banabi...

Evlenecek çiftlere MediaMarkt’tan büyük fırsatSonraki Haber

Evlenecek çiftlere MediaMarkt’tan büyük...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar