Antalya’da eğitime hayırsever desteği

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Antalya’da eğitime hayırsever desteği
Abone ol

ANTALYA (AA) Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez ilçesindeki Altınova Esen İlkokulunun bulunduğu arsayı Milli Eğitim Bakanlığına bağışlayan hayırseverlerle protokol imzaladı.

Antalya Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, hayırsever Yakup ile eşi Ayşe Esen Altınova Düden Mahallesi'nde üzerinde Altınova Esen İlkokulunun bulunduğu 5 bin metrekarelik arsayı Milli Eğitim Bakanlığına bağışladı.

Valilik'te düzenlenen protokol törenine, Yazıcı ve Esen çiftinin yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er de katıldı.

Törende konuşan Yazıcı, eğitime yapılan katkıların önemine değinerek, Esen çiftine verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

Antalya'da hızlı nüfus artışı nedeniyle sıklıkla yeni okul ve derslik ihtiyacının doğduğunu beliren Yazıcı, şunları kaydetti:

"Eğitim kurumlarımız, pansiyonlarımız, spor salonlarımız ve okul çevrelerimiz gerçekten nitelikli bir hale geldi. Ancak Antalya'nın nüfusunun sürekli artması yeni derslik ihtiyacını da beraberinde getiriyor. Özellikle salgın sürecinde çocuklarımızın daha sağlıklı ve güvenli eğitim alabilmesi için yeni dersliklere, okullara ihtiyacımız var. Bu süreçte eğitime destek vermek bir hayır bir gönül işi olmaktan öte bir vatandaşlık görevidir."



  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Gündüz’den aşı yaptırmayanlara kış öncesi uyarı:Önceki Haber

Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr....

Ekim için sürülen tarlada fil fosili bulunduSonraki Haber

Ekim için sürülen tarlada fil fosili bul...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar