Eğlence Sektörünün Oscarları Sahiplerini Buluyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eğlence Sektörünün Oscarları Sahiplerini Buluyor
Abone ol
Eğlence sektöründe Türkiye’nin ilk ve tek yarışması ‘Shining Star Awards 2019 – Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödülleri’, bu yıl 6. kez gerçekleşecek.

Son zamanların en gözde yatırım alanlarından biri olan eğlence sektörünün Oscar’ı olarak da bilinen ödüller ile başarılı çalışmalar ön plana çıkarak sektörün birçok alanda büyümesi hedefleniyor. Yarışma, ‘Eğlencenin Yıldızları’, ‘Sektörün Yıldızları’ ve ‘Tema Yıldızları-Mutlu Şehirler’ adı altında 3 kategoriden başvuruları kabul etti. Sektör profesyonellerinin bulunduğu jüri tarafından seçilen projeler, 15 Şubat’ta Crowne Plaza Florya Otelde düzenlenecek görkemli gece ile ödüllendirilecek.

 

 

Eğence sektörünün payı ekonomide her geçen yıl artıyor. Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından 14-16 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ATRAX19 sektörün tüm paydaşlarını 7’inci kez araya getirecek.Bu kapsamda düzenlenecek Shining Star Awards 2019 ise eğlence dünyasında öne çıkan işlerin başarısını taçlandıracak.

 

Üniversitelilere Özel Kategori

 

Üniversitelere özel kategorinin de bulunacağı yarışma ‘Mutlu Şehirler’ kurmanın önemini ortaya koyacak. Beyin fırtınasına da sahne olacak programda, şehir halkının bireysel gelişimini destekleyecek ve mutluluğuna katkı sağlayacak; park, peyzaj-eğlence ve sportif alanları ile birlikte tüm aktivitelere yönelik öne sürülen fikirler öne çıkacak. Rekreasyon, Spor Bilimleri, İletişim, Peyzaj Mimarları, Mimarlık, Şehir Planlamacıları Bölümlerini kapsayan yarışma farklı disiplinler arası koordinasyonu sağlayarak üniversiteleri, üreticiler, yatırımcılar, etkinlik yöneticileri ve hizmet alıcıları (belediye-otel-AVM-kurumsal firmalar ) ile bir araya getiriyor. Öğrencileri sektör ile buluşturacak yarışma ile üniversite gençlerinin kendi potansiyellerini ortaya çıkarmalarını sağlıyor.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SEVGİLİNİZİN KALBİNİ FETHEDECEK EN ZARİF HEDİYELER BOYNER’DEÖnceki Haber

SEVGİLİNİZİN KALBİNİ FETHEDECEK EN ZARİF...

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİNİN GÖREV DAĞILIMI GERÇEKLEŞTİSonraki Haber

MÜSİAD YENİ YÖNETİMİNİN GÖREV DAĞILIMI...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar