Ali Baba Mahallesinin İmar Sorunu Çözüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Baba Mahallesinin İmar Sorunu Çözüldü
Abone ol
Ortak akıl ve istişareyi ilke edinen Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Covid19 tedbirlerini göz önünde bulundurarak mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Alibaba Mahallesinde gezi ve incelemelerde bulunan Başkan Bilgin “Mahallemizin imar sorununu çözüme kavuşturduk. Tüm mahallelerimize eşit hizmet götürmek bizim görevimizdir.” dedi.

 

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin “Bizim Makamımız Mahallelerimiz” sloganı ile başlattığı mahalle gezilerine Alibaba Mahallesi’yle devam etti. Belediye Meclis Üyesi ve İmar Komisyonu Başkanı Mustafa Yıldız ve Mahalle Muhtarı İbrahim Tozkoparan’ın da eşlik ettiği gezide mahalle sakinleri ve esnaflarla tek tek görüşen Başkan Bilgin, Alibaba Mahallesi’ndeki imar sorununun çözüme kavuşturulduğunu dile getirdi.

 

Mahallesine yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Bilgin’e teşekkür eden Alibaba Mahallesi Muhtarı İbrahim Tozkoparan, “Mahallemizde yaşanan 18 sorunu belediye başkanımızın girişimleri ile çözüme kavuştu kendilerine teşekkür ediyorum. Mahalle sakinleri alınan karar ile çok mutlu oldular bir kez daha Belediye Başkanımız Hilmi Bilgin’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

 

Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, “İmar Komisyonu başkanımız, mahalle başkanımız ve muhtarımız ile birlikte Alibaba mahallesini ziyaret ediyoruz. Bizler belediye makamında oturarak değil yaptığımız yapacağımız hizmetleri mahallelerimizde cadde cadde sokak sokak gerekirse hane hane gezerek hemşerilerimizle istişare ederek onların fikirlerini alarak hayata geçiriyoruz. Bizim Makamımız Mahallelerimiz Sloganıyla tüm hallerimizi dönem dönem ziyaret ediyoruz. Bugünde Alibaba mahallemizde hem esnafımızı gezdik hayırlı işler diledik hem de mahalle sakinlerimizle görüşerek mahallemize yaptığımız yapmamız gereken ve yapacağımız hizmetleri yerinde değerlendirdik. Yapmış olduğumuz hizmetler sahada büyük bir memnuniyetle karşılanıyor. Özellikle Alibaba Mahallesi'ndeki belli bir bölgemizde imar problemi vardı uzun zamandır da bizim gündemimizdeydi. En son belediye meclis toplantımızda da meclis üyelerimizin desteği ile birlikte bu sorunu çözüme kavuşturduk.” ifadelerini kullandı.

 

Çözümün bir parçası olacağını belirten Başkan Bilgin, “Mahalle bazlı çalışmalarımızda hemşehrilerimizin beklentisini ön planda tutarak kişiye değil bütüncül bir anlayışla talepleri dinliyoruz. Bunu Mahalle muhtarlarımız, azalarımız, Okul aile birliği başkanlarımız, site yöneticilerimiz, mahalle başkanlarımız esnaflarımız ve hemşehrilermizle istişare ederek ortak noktada buluşmayı amaçlıyoruz. Alibaba mahallemizde de mahallemizin büyük bir kısmını ilgilendiren ortak bir sorunu çözüme kavuşturmuş olduk. Sivas'ımızın tüm mahallelerinde yaşayan hemşehrilerimizi mutlu kılacak o mahallede yaşamaktan zevk almasını sağlayacak bir anlayışla hizmet götürmeye özen gösteriyoruz. Mahalle kültürünü yok etmeden iyi bir şehircilik anlayışıyla planlama yaparak memleketimizi kalkındırmaya güzelleştirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

ALİBABA MAHALLESİ GENÇLİK VE KÜLTÜR MERKEZİNE KAVUŞACAK

Alibaba mahallesi sakinlerine bir müjde veren Başkan Bilgin, “Önümüzdeki dönemde Ali baba Kültür merkezi inşaatımız da bu bölgeye yapılacak. Hizmete açılacak kültür merkezimiz sadece Alibaba, Orhangazi, Abdulvahabigazi ve Seyrantepe mahallerimize hizmet edecek Alibaba Gençlik ve Kültür Merkezimizin inşallah bu sene inşaatına başlamış olacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.  

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Satranç Sporunun Büyümesi İçin Adımlar AtılıyorÖnceki Haber

Satranç Sporunun Büyümesi İçin Adımlar A...

Mahmut Yardımcıoğlu : Türk Lirasının Değer Kaybetmesine Seyirci KalamayızSonraki Haber

Mahmut Yardımcıoğlu : Türk Lirasının Değ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar