Başkan Güngör, ''Ramazan Coşkusunu Birlikte Yaşıyoruz''

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güngör, ''Ramazan Coşkusunu Birlikte Yaşıyoruz''
Abone ol
Yaşar Gölcü Hafızlık Kur’an Kursu öğrencileriyle birlikte iftar yapan Başkan Güngör, teravih namazının ardından Meryem Hatun Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek tatlı ikramında bulundu. Abdülhamid Han Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Güngör, Kandilcik ailesine misafir oldu. Başkan Güngör, “Ramazan coşkusunu birlikte yaşıyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelmeye, onlarla istişarelerde bulunmaya ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Güngör, Yaşar Gölcü Hafızlık Kur’an Kursu öğrencilerini evine davet ederek onlarla birlikte iftar yaptı. Başkan Güngör, teravih namazının ardından da Meryem Hatun Camii’nde vatandaşlarla bir araya gelerek tatlı ikramında bulundu.

Çay Daveti

Abdülhamid Han Mahalle sakinleriyle de sohbet eden Başkan Güngör, Cemal Kandilcik’in çay davetini de geri çevirmedi. Kandilcik ailesine konuk olan Başkan Hayrettin Güngör, “Camilerimizde hemşehrilerimizle sevincimizi paylaşmaya devam ediyoruz. Ramazan ayının lezzeti iftar sofralarıyla bitmiyor. Abdülhamid Han mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Bizi hanesinde misafir eden Cemal kardeşime ve ailesine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi embriyo üretim merkezi çalışma izni aldıÖnceki Haber

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi em...

Başkan Okumuş; Sürprizlerle Çat Kapı Ev Ziyaretlerinde BulunuyorSonraki Haber

Başkan Okumuş; Sürprizlerle Çat Kapı Ev...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar