BAŞKAN KERVANCIOĞLU'NUN BASIN BAYRAMI MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN KERVANCIOĞLU'NUN BASIN BAYRAMI MESAJI
Abone ol
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kahramanmaraş Başkanı Sami KERVANCIOĞLU, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 111.nci yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Basın, demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olduğuna dikkat çeken KERVANCIOĞLU, bunun en güzel örneğinin 15 Temmuz hain darbe kalkışması sırasında görüldüğünü söyledi.

Çağdaş ve demokratik hayatın vazgeçilmez bir parçası olan Basın, haber  alma ve yayma özgürlüğünün  en etkili araçlarından biri olmuştur. Basın kuruluşlarımızın, özgür, tarafsız, objektif bir şekilde görevlerini yerine getirirken; ülke menfaatlerini, kamu düzenini, toplumsal dinamikleri ve mesleğin getirdiği ahlaki değerleri göz ardı etmemeleri, sorumlu bir yayıncılık üstlenmeleri ve hiç kuşkusuz büyük önem taşımaktadır.

Tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı ve sesi olan basın kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiş ve getirmektedir.

 

Son dönemde yaşanan menfur darbe girişimi gösterdi ki milli değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlükleri temel alan bir anlayışla görevini yerine getiren basın organları demokrasilerin en büyük güvencesidir. Milli iradeye vurulmak istenen bu kalkışmada, milli birlik ve bütünlüğümüzü koruyucu tutum ve yayınlarından dolayı basın mensuplarımız her türlü övgü ve takdiri hak etmiştir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle basında sansürün kaldırılışının 111.yıl dönümünde, İlimizde faaliyette bulunan yerel gazete, dergi, radyo ve televizyonlarımız başta olmak üzere bütün basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını  kutluyor,  çalışmalarında başarılar diliyorum. Dedi.

 

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KASKİ - Kahramanmaraş, Altyapıda Marka Bir Şehir Haline GelecekÖnceki Haber

KASKİ - Kahramanmaraş, Altyapıda Marka...

GÜNGÖR’DEN DULKADİROĞLU’NA YOL SÜPÜRME ARACISonraki Haber

GÜNGÖR’DEN DULKADİROĞLU’NA YOL SÜPÜRME A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar