Başkan Kılıç ve Ekibi Arı Gibi Çalışıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kılıç ve Ekibi Arı Gibi Çalışıyor
Abone ol
İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ve teşkilatı Kahramanmaraş Onikişubat bölgesi sahasında arı gibi çalışıyor.

Kahramanmaraş siyasetinin son yıllarda yetiştirdiği genç isimlerin başında gelen İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç son zamanlardaki çalışmalarıyla kamuoyunun dikkatini çekiyor.

 

Başkan Kılıç her fırsatta dile getirdiği “ Bu memlekete hizmet için her zaman var olup ayak basmadık yer kalmayana denk çalışacağız biz biliyoruz ve görüyoruz ki Millet Bizi Çağırıyor “ sloganı sahada uygulamaya devam ediyor.

YAPTIĞI MUHALEFET KARŞILIK BULUYOR

 

Özellikle son günlerde eğitim öğretim sezonunun açılmasıyla meydana gelen üniversite öğrencilerinin yaşamış olduğu barınma sorununu dile getiren İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç’ın eleştirisi karşılık bularak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından barınma sorunu yaşayan öğrencilerin sorunu çözüldü. Başkan Kılıç sonunun çözülmesinin ardından yaptığı açıklamayla takdir topladı. Başkan Kılıç açıklasında şu ifadelere yer verdi ;

 

Yurt problemlerinin Türkiye’nin bir çok yerinde olduğu şu günlerde öğrencilere her türlü imkanı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Mansur Yavaş bey ve yine Kahramanmaraş’ta barınma ve yurt sıkıntısı çeken öğrencilere her türlü imkanı sağlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hayrettin Güngör beye öğrencilerimiz adına teşekkür ederim.

Parti ilkeleri olarak yapılan her güzel davranışı takdir eden bir siyasi zihniyete sahip olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Fakat eksik olan eksik yapılan her işi de tenkit ederek doğru yapılması İçin eleştirir ve takipçisi oluruz.Daha önce bulunduğum yurt çağrısına Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Sayın Onikişubat Belediye Başkanımızın bir an önce kulak verip önerdiğimiz Onikişubat belediyesi eski binası ve Akedaş eski binasının ivedi şekilde aynı zamanda Tekzen üstü eski KYK yurdunun acilen faaliyete girdirilmesi gereklidir.

Bu vesileyle Şehrimize yeni gelen genç kardeşlerimin eğitim öğretim hayatını kutlar Başarılar dilerim…” dedi.

BÖLGESİNDE AKTİF ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

 

Onikişubat bölgesinde şehir merkezi ve kırsal mahallelerde de yoğun olarak çalışmalarını sürdüren İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ekibiyle gittiği her mahallede parti politikalarını anlatmakla kalmayıp Onikişubat bölgesi dışında kalan bölgelerde de vatandaşlarla ve esnaflarla sık sık bir araya geliyor.

GENÇLİK VE KADIN TEŞKİLATINA ÖNEM VERİYOR

 

Başkan Kılıç sık sık Onikişubat gençlik ve kadın politikaları başkanlığı teşkilat mensuplarıyla bir araya gelerek güncel gündem üzerine fikir alışverişinin yoğun olduğu toplantılar gerçekleştiriyor.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Avukat Doğan Murat Kılıç gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi ;

 

“ Ülke genelinde ve şehrimiz yerelinde İyi Partimize teveccüh her geçen gün artıyor bu üye sayımıza da pozitif yönde yansıyor. Bizler vatandaşlarımızdan aldığımız bu güç ve şevk ile her geçen gün bir sonraki gün vatandaşlarımıza nasıl faydalı oluruz onların sorunlarını nasıl çözeriz onu düşünüyor ve uyguluyoruz. Doğru muhafelet yaparak hemşerilerimizin sorunlarının çözümünü ilgili kişi ve kurumlara iletiyoruz. Türkiye genelinde yaşanan bir kriz mevcut insanlar artık geçimlerini çok zor şartlarda sağlıyor. Bir önceki ay aldığı bir ürünü ya da hizmeti aynı fiyata alamıyor alım gücü her geçen gün eriyor. Döviz aldı başını gitti hammadde aldı başını gitti ve mevcut hükümet mensupları hatalarını kabullenmiyor ezilen yine vatandaşımız oluyor. İyi Parti kadrolarının yereldeki ve geneldeki bir çok önerilerine kulak asmıyorlar bizim gayemiz daha iyi bir toplum daha yaşanabilir bir Türkiye bunu İyi Parti İktidarında mutlaka yapacağız inancımız ve irademiz tamdır. “ dedi.

Av. DOĞAN MURAT KILIÇ hakkında

1986 Yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk fakültesini bitirdi. 2012 yılından bu yana Serbest Avukatlık mesleğini yapıyor. 2017 Yılında İyi Parti kuruluşuyla siyasete girdi. İyi Parti Onikişubat İlçe Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.Genel Merkez tarafından Onikişubat İlçe Başkanlığına asaleten atandı. İyi Parti Onikişubat İlçe başkanlığı kongresinde Başkan olarak yeniden seçildi.

 

 

 

Kaynak:ÖZEL HABER

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Xiaomi Mİ 11 Özellikleri , Xiaomi Mİ 11İncelemeÖnceki Haber

Xiaomi Mİ 11 Özellikleri , Xiaomi Mİ 11İ...

Tarsus’ta deneme amaçlı ekilen yerli soya tohumunun ilk hasadı yapıldıSonraki Haber

Tarsus’ta deneme amaçlı ekilen yerli soy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar