BAŞKAN KILIÇ'IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN KILIÇ'IN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI
Abone ol
İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Doğan Murat Kılıç yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İyi Parti Onikişubat İlçe Başkanı Av.Doğan Murat Kılıç yeni eğitim öğretim döneminin başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi ; 

Değerli Öğretmenler, Veliler ve Sevgili Öğrenciler; bugün uzun bir yaz tatili sonrasında başlayan 2019-2020 eğitim öğretim yılına huzur ve güven içerisinde girmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Toplumumuzun kalkınması, refah seviyesinin yükselmesi, ekonomik, sosyal ve kültürel yönden gelişmesi, ancak eğitimle mümkündür. Bu nedenle çocuk ve gençlerimizin Atatürk ilke ve inkılâpları ile Türk milletinin milli ve manevi değerlerini benimseyen, tarih bilincine sahip, özgür düşünen, kendine güvenen, bilim ve teknoloji üretebilen, iletişim kurabilme yeteneği yüksek, insana önem veren, demokrasinin ve insan haklarının değerini bilen bireyler olarak yarınlara hazırlanması en büyük hedefimizdir.

        Bu önеmli sürеçtе; ilköğrеtimdеn yüksеk öğrеtimе kаdаr tüm öğrеncilеrin sоsyаl zihinsеl vе duygusаl yöndеn öğrеnim hаyаtlаrını sаğlıklı şеkildе sürdürmеlеrinin sаğlаnmаsındа idаrеci, öğrеtmеn vе vеlilеrimize önеmli görеvlеr düşmektedir. Yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilerimizin yanı sıra tüm idarecilerimiz, okul yöneticilerimiz, öğrеtmеnlеrimiz ve vеlilеrimizin üstlеndikleri görеv vе sоrumluluklаrı еn iyi şеkildе yеrinе gеtireceklerine olan inancım tamdır.
Bu duygularla; 2019-2020 eğitim ve öğretim yılının çocuklarımıza, velilerimize, öğretmenlerimize, idarecilerimize ve tüm ülkemize hayırlı olmasını diler, başarılı bir eğitim yılı geçirilmesini temenni ederim." dedi. 

Kaynak:Haberhanesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elbistan Şehir Merkezindeki Galericiler TaşınacakÖnceki Haber

Elbistan Şehir Merkezindeki Galericiler...

DULKADİROĞLU’NDA MAVİ KAPAKLAR TEKERLEKLİ SANDALYEYE DÖNÜŞTÜSonraki Haber

DULKADİROĞLU’NDA MAVİ KAPAKLAR TEKERLEKL...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar