BAŞKAN OKAY’DAN YIKAN’A TEŞEKKÜR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN OKAY’DAN YIKAN’A TEŞEKKÜR
Abone ol
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 2014 yılından bu yana tüm meclis toplantılarını takip eden emektar gazeteci ve foto muhabir Lütfü Yıkan’a emeklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Okay, Yıkan’a bu istikrarından dolayı şilt hediye etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, 2014 yılından 2019 yılına kadar gerçekleştirilen tüm meclis toplantılarına istisnasız katılan ve takip eden emektar gazeteci ve foto muhabir Lütfü Yıkan’a emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Makamında Lütfü Yıkan’ı misafir eden Başkan Okay, gazetecilik mesleğinin kutsallığına dikkat çekti. Lütfü Yıkan’ın Kahramanmaraş’ta emeğiyle ön plana çıkan bir gazeteci olduğunu dile getiren Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Belediyemizin kurulduğu günden bu yana tüm belediye meclis toplantılarımızı aralıksız takip eden Lütfü Yıkan kardeşimize belediye meclis üyelerimiz ve ilçem adına çok teşekkür ediyorum. Tüm basın mensuplarımız değerlidir. Lütfü Yıkan bey bizleri her meclis toplantısında takip ederek ayrı bir şekilde onurlandırdı. Bizler de bunun anısına kendisine bir şilt hediye ettik. Lütfü beye mesleğinde başarılar diliyorum.”
Gazeteci ve foto muhabir Lütfü Yıkan’da kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisine verilen görevleri istikrarlı bir şekilde yerine getirdiğini hatırlatan Yıkan, sözlerini şu şekilde sürdürdü : “Sayın başkanımıza ve ekibine de ben teşekkür etmek istiyorum. Her meclis toplantısını bizlere duyurduklarında biz de görev bilinciyle aralıksız takip ettik. Bundan dolayı başkanımızın bir memnuniyeti söz konusu. Bu memnuniyetten bizler de görevimizi en iyi şekilde yaptığımızı anlıyoruz. İnşallah ömrümüzün yettiğince Kahramanmaraş’ımıza ve yöneticileri bizler de medya sektöründe hizmet edeceğiz.”

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS TOPLANTISIÖnceki Haber

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ EKİM AYI MECLİS...

İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI GÜVENÇ'İN VİETNAM KOMÜNİST PARTİSİ HEYETİ KABULÜ…Sonraki Haber

İÇİŞLERİ KOMİSYONU BAŞKANI GÜVENÇ'İN VİE...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar