BEE’O UP ÇOCUKLARINIZI KIŞA HAZIRLIYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BEE’O UP ÇOCUKLARINIZI KIŞA HAZIRLIYOR
Abone ol
BEE’O UP ürünleriyle çocuklar da aileleri de mutlu… BEE’O UP Propolis Arı Sütü Polen Emme Tablet, BEE’O UP Propolisli Şurup, BEE’O UP Propolis Arı Sütü Ham Bal (çocuk) ürünleri, tabiatın en özel armağanlarını çocuğunuzun mutluluğu için hayatınıza katıyor.

Tüketici ile eczane kanalında buluşan üç katma değerli ürün BEE’O UP Propolis Arı Sütü Polen Emme Tablet, BEE’O UP Propolisli Şurup, BEE’O UP Propolis Arı Sütü Ham Bal (çocuk), çocuklarını düşünen ebeveynlere doğal ve besleyici alternatifler sunuyor.

 

Bu üç değerli üründe kullanılan propolis, BEE’O UP’ın Türkiye’de ilk defa Sözleşmeli Arıcılık yöntemiyle kovandan sofraya kontrollü koşullarda ürettiği, TÜBİTAK İnovasyon Ödülü’ne layık görülmüş patentli özütleme yöntemi ile saflaştırdığı değerli bir ürün. Nardan 80 kat daha yüksek fenolik ve flavonoidler içerdiği İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü tarafından kanıtlanmış olan bu saf propolisle, BEE’O UP çocuklarınızın beslenmesine değer katıyor!

Çocuklarının beslenmesine doğal yollarla katkıda bulunmak isteyen ailelerin tercihi BEE’O UP Propolis Arı Sütü Polen Emme Tablet, arı ürünlerinden oluşan tamamen doğal bir ürün… İçerisinde propolis, arı sütü, polen bulunan ayrıca keçiboynuzu ve kakao ile tatlandırılan bu ürün, annelerin çocuklarına propolis, arı sütü ve poleni bir arada pratik bir şekilde vermeleri için özel olarak geliştirildi. İlave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermeyen BEE’O UP Propolis Arı Sütü Polen Emme Tablet’i çocukların sabah akşam birer adet tüketmesi uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.

 

BEE’O UP Propolisli Şurup

BEE’O UP, çocukların severek tüketeceği ham bal ve doğal portakal suyu ile tatlandırılmış, Propolisli Şurup’u eczaneler aracılığı ile tüketicilerle buluşturuyor. İçerisinde tüm besin içeriği korunmuş ham bal, yüksek fenolik ve flavonoid içeren saf propolis ve tamamen doğal portakal suyu bulunuyor. İlave yağ, şeker, koruyucu ve katkı maddesi içermiyor. BEE’O UP Propolisli Şurup pratik kullanımıyla kolayca tüketilirken, içeriğindeki propolis, çocukların günlük fenolik ve flavonoid ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Portakal suyunda doğal olarak bulunan C vitamini propolisin vücutta emilimini artırırken, portakal suyunun, ham balın ve propolisin besleyiciliği çocuğunuz için tamamen doğal olan bu şurupta buluşuyor.

 

BEE’O UP Propolis Arı Sütü Ham Bal (çocuk)

BEE’O UP, Propolis Arı Sütü Ham Bal (çocuk) ilave yağ, şeker, katkı, koruyucu ve boyar madde içermeyen yüzde 100 doğal formu ile çocuklar için güvenli bir beslenme rotası sunan BEE’O UP, kovandan elde edilen üç değerli arı ürününü aynı kavanozda buluşturuyor.

Hem ebeveynlerin hem de çocukların hayatını kolaylaştıran BEE’O UP Propolis Arı Sütü Ham Bal, kaşık kaşık lezzet ve doğallık sunuyor. İçeriğindeki arı sütü ve ham bal, çocuklara protein, vitamin, mineral desteği sağlarken, propolis günlük alınması gereken fenolik ve flavonoid ihtiyacının karşılanmasına yardımcı oluyor. Çocuğunuzun beslenmesine her gün bir tatlı kaşığı Propolis Arı Sütü Ham Bal’ı doğrudan veya sevdikleri gıdalara katarak verebilirsiniz. Halk oylamasıyla 2018 yılında ‘Yılın Anne Çocuk Dostu Ürünü’ ödülününe layık görülen Propolis Arı Sütü Ham Bal, çocukları hem okula hem de geleceğe hazırlıyor.

 

Propolis nedir?

Propolis, arıların bitkilerin reçinemsi kısımlarından topladığı fenolik, flavonoid maddelerden oluşan doğal bir arı ürünüdür. Nardan 80 kat daha yüksek fenolik flavonoid maddeler içerir.

 

Arı sütü nedir?

Arı sütü, işçi arıların, kovanda yavru arıları ve kraliçe arıyı beslemek için kendi vücutlarından salgıladıkları bir diğer değerli arı ürünüdür. Arı sütü içeriğinde doğal olarak yer alan ve başka herhangi bir gıdada bulunmayan 10-HDA ve royalaktin bileşenleriyle çok özel bir gıdadır.

 

Polen nedir?

Polen, bitkilerin üreme hücreleridir. Arılar tarafından polen, yavru beslenmesinde ve arı sütü salgılayan genç işçi arıların beslenmesinde yüksek miktarda kullanılır. Bileşiminde; B1, B2, B3, B5, B6, E, C vitaminleri, folik asit, biotin, ayrıca potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko, demir, bakır, manganez ve fosfor gibi mineraller yer alır ve polen tüm bu bileşenleri bir arada barındırdığı için literatürde “Tam Gıda” olarak geçer.

 

Ham bal nedir?

Ham bal kovandan çıktığı haliyle tüketime sunulan doğal baldır. Isıl işlem görmediğinden besin içeriği doğal haliyle korunmuştur.

 

www.beeo.com.tr

 

 

Instagram: beeoariurunleri

Facebook: BEEO Arı Ürünleri

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PTT AŞ Çalışanları Organ Nakli Bekleyenlere Umut OlduÖnceki Haber

PTT AŞ Çalışanları Organ Nakli Bekleyenl...

Müsiad Vergi Kanun Teklifi Revize Edilmelidir !Sonraki Haber

Müsiad Vergi Kanun Teklifi Revize Edilme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar