Belediye Başkanı Kılınç, ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kutladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye Başkanı Kılınç, ‘19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı Kutladı
Abone ol
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm ulusun bayramını kutladı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100. yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayan Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, bu cennet vatan uğruna büyük fedakârlıklar göstererek Türk ulusuna bağımsız ve özgür bir ülke bırakan bütün şehitlere ve ebediyete intikal etmiş gazilere şükranlarını sunarak, tüm ulusun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı.

Başkan Kılınç, 19 Mayıs 1919 tarihinde Samsun’da yakılan bağımsızlık ateşinin 100. yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında şunlara yer verdi: “Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak kabul edilen 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yakılan istiklal meşalesi, milletimiz için bağımsızlığın habercisi olmuştur. Samsun’dan sonra Erzurum, Sivas ve Amasya’ya yayılıp, buradan da tüm ülkeyi kaplayan bu ateş, Türk milletinin Kurutuluş Savaşı’ndan zaferle ayrılıp, ‘Cumhuriyet’i ilanı etmesiyle taçlandırılmasına vesile olmuştur. Kurutuluş Savaşı öncesi, esnası ve sonrasında olduğu gibi bugüne kadar bin bir türlü badireyle uğraşıp, Allah’ın izniyle hepsinden zaferle ayrılan Türk milleti bugün; büyüyen ekonomisi, güçlü demokrasisi ve insani değerlere olan bağlılığıyla dünyanın yükselen güçleri arasında yer almaktadır. Bu gelişim, 2023 hedefiyle yola çıkan AK Parti iktidarıyla önümüzdeki yıllarda daha da büyüyecektir. Bunu da geleceğin yöneticileri olan pırıl pırıl gençlerimiz yapacaktır. Bundan dolayıdır ki; 19 Mayıs gibi ülkemiz için oldukça önemli olan bu tarih gençlerimize armağan edilmiştir. Ecdadımızın da vurguladığı gibi ‘yalnızca gençlerine önem veren milletler geleceğe umutla ve güvenle bakabilirler’. İşte bu nedenle, cennet ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan gençlerimizin önünü açmak için iktidar olduğu ilk günden bu yana yönetimde yer almalarını sağlayan, her kademede bu genç dinamiklere yer veren AK Parti, kendisine hedef koyduğu Türkiye’nin dünya ülkeleri arasında en tepede yer almasını da genç ve çalışkan nüfus ile sağlamıştır. Bu vesileyle, gençlerimiz başta olmak üzere tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.”

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PROJEDE GÖREV ALANLARA PLAKET VERİLDİÖnceki Haber

PROJEDE GÖREV ALANLARA PLAKET VERİLDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN FARKINDALIK EĞİTİMİSonraki Haber

BÜYÜKŞEHİR’DEN FARKINDALIK EĞİTİMİ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar