Bitcoin'de Janet Yellen Etkisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bitcoin'de Janet Yellen Etkisi
Abone ol

 

Bilindiği Üzere Abd Başkanı Joe Biden Tarafından Hazine Bakanlığına Atanan Janet Yellen Önceki Gün Kripto Paralar Hakkında Negatif Demeç Veren Yelen Bu Kez Olumlu Konuştu.

 

Janet Yellen’den Kripto Paraya Yeşil Işık

Piyasa Üzerinde Yellen’in Konuşması Üzerine Satış Baskısı Yaşayan BTCUSD Anlık Olarak 29.000 Seviyelerini Test Ederek Kritik 30.000 Desteğinin Üzerine Toparladı. Negatif Algının Üzerine Ardı Sıra Pozitif Gelişmeler Yaşanan Kripto Para Piyasasında ise Yellen’in Bu kez Kripto Paralar Hakkında Olumlu Konuşması Piyasadaki Pozitif Algının Tetiklenmesine Yardımcı Oluyor.

Yellen, “Kripto Para ve Diğer Dijital Varlıkların Faydalarını ve Finansal Sistemin Verimliliğini Artırma Konusunda Sahip Oldukları Potansiyeli Dikkate Almamızın Önemli Olduğunu Düşünüyorum.“ Açıklamalarında Bulundu.

 

Yellen, Kripto Paralara ilişkin yaptığı sözlü açıklamaları yumuşattı.

Bloomberg’in  haberine göre yazılı soruları yanıtlayan Yellen Kripto Paralara ilişkin yaptığı sözlü açıklamaları yumuşattı.

Kripto paraların kötü niyetli ve yasadışı faaliyetlerini sınırlarken, meşru faaliyet için etkili bir düzenleyici çerçevenin nasıl uygulanacağı konusunda yakın bir şekilde çalışmayı planlıyorum.”

Federal Rezerv Kurulu ve SEC(Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu) ile birlikte kripto paralar ve diğer fintech yenilikleri in etkili bir düzenleyici çerçevenin nasıl uygulanacağı konusunda yakın bir şekilde çalışmayı planlıyorum.

 

Bitcoin (BTC) Son 24 Saat

 

Coinmarketcap verilerine göre, Bitcoin, son 24 saatte yüzde 8.65 değer kaybı yaşarken, birimin haftalık düşüşü ise 17.60% olarak hesaplandı.

22/01/2021 13:58

Serbest piyasada 1 Bitcoin fiyatı 237,467.08 TL TL‘dir. Ayrıca 1 Bitcoin 31,867.29 $ dolardır. 1 Bitcoin karşılığında 237,467.08 TL Türk Lirası veya 31,867.29 $ dolar alınabilmektedir.

 

 

Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve haberhanesi.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Kaynak:Muhittin B.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Elbistana Su Arıtma TesisiÖnceki Haber

Elbistana Su Arıtma Tesisi

Kahramanmaraş Mimarlar Odasından Valilik Meydanı Projesine TepkiSonraki Haber

Kahramanmaraş Mimarlar Odasından Valilik...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar