Chp Genel Başkan Yardımcısı Öztunç’tan Miyabb’a Ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Chp Genel Başkan Yardımcısı Öztunç’tan Miyabb’a Ziyaret
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Genel Merkezi Kahramanmaraş’ta bulunan Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği’ni Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Kahramanmaraş’ın sadece siyaset ve bürokrasi kanadında üst düzey temsilinin yeterli olmadığına değinen Öztunç basının da üst düzey temsilinin gerçekleşmesinin sağlanmasının gerektiğine vurgu yaptı Öztunç açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı ;  

 

“ Kahramanmaraş’ın her alanda üst düzey temsil noktalarında olması gerekiyor. Şehrimiz gerçekten en iyi şekilde temsil edilmeyi hakediyor. Bende basın sektöründen gelen birisi olarak meslektaşlarımızın Genel Merkezi Kahramanmaraş olan bir basın birliği kurmasına çok mutlu oldum. Üstelik pandeminin de etkisiyle klasik basın öneminin yitirirken her alanda internet yayıncılığı ön plana çıktı. Zaten birliğinizin kuruluşundaki ana unsur internet medyası olduğunu öğrendiğimde çok doğru bir hareket olduğu kanaatindeyim. İnternet basın kanunu henüz alt komisyonda yakın zamanda meclise gelecek yasa teklifi ile internet medyasının da artık hatırının sayılacağından eminim. Buradaki arkadaşlarımıza ve bu oluşuma liderlik eden Ebru hanıma teşekkür ediyorum “ dedi.

Medya İnternet Yayıncıları Basın Birliği Genel Başkanı Ebru Sema Akkurt yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı ;

“ İnternet medyası her geçen gün klasik medyacılıktan daha fazla pay alıyor gelişen teknoloji medyayı önce bilgisayarlara sonra akıllı cep telefonlarına girdirdi. Bugün en çok takip edilen haberler mobilden takip ediliyor. Tabi internet medyası klasik medyaya göre anlık haber verdiğinden dolayı internet medyasındaki çalışan arkadaşların iş yükü de bir hayli fazla oluyor. Yakın zamanda kanunun çıkacak olması internet medyasında çalışan arkadaşlarımız için sevindirici bir haber çünkü yıllardır emek veriliyor.Biz de Ankara’ya komisyona dosyamızı teslim ederek görüşlerimizi sunduk. Bütün alt yapımızı bilgi birikimimizi olması gerektiği düşündüğümüz kriterleri meclis ile paylaştık. Chp Genel Başkan Yardımcımız hemşehrimiz Ali Öztunç’a ziyaretlerinden ötürü üyelerimiz ve şahsım adına teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmran Kılıç - Başkan Okumuş Türkoğlu'nun Çehresini DeğiştirdiÖnceki Haber

İmran Kılıç - Başkan Okumuş Türkoğlu'nun...

Marha Butik Kahramanmaraş'ta AçıldıSonraki Haber

Marha Butik Kahramanmaraş'ta Açıldı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar