CHP’li Öztunç Pazarcık’ın Yollarını Sordu, Bakanlıktan Komik Yanıt Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP’li Öztunç Pazarcık’ın Yollarını Sordu, Bakanlıktan Komik Yanıt Geldi
Abone ol
Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Parti Meclisi Üyesi ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç’un Pazarcık ilçesinin bozuk yollarının yapımı için verdiği soru önergesine bakanlıktan komik yanıt geldi.

CHP’nin çalışkan vekili Ali Öztunç’un Pazarcık’ın çukurlu ve çamur deryasına dönen yollarına çözüm bulabilmek adına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un yazılı olarak cevaplandırması istemiyle Meclis Başkanlığı’na verdiği soru önergesine bakanlık cevap verdi.

Uzun yıllardır yol sorunlarına çözüm üretemeyen AKP’li belediyenin yönettiği Pazarcık için verilen önerge sonrası bakanlığın konuyu yine belediyeye danıştığı görülürken, çözümden de oldukça uzak bir cevap gelmesi dikkat çekti.

NEDEN BİR GELİŞME OLMUYOR?

Öztunç, önergesinde “Kahramanmaraş’ta birçok ilçemizin mahalle yollarının perişan durumunu ilgili bakanlık nezdinde önergeler vererek dile getirmeme rağmen hiçbir gelişme olmamıştır. Kış aylarına girdiğimiz bu günlerde yağışlarla birlikte mahalle yolları çamurdan geçilmez bir hal almaktadır. Bu ilçelerimizden biri olan Pazarcık’taki Narlı mahallemizin yollarının yağmurlar başlamadan yapılması vatandaşımızı mutlu edecektir” ifadelerini kullanmış ve “- Pazarcık İlçesi Narlı mahalle yolları vatandaşı bezdirmiş durumdadır. Bu mahallemiz için daha önce verdiğim önergeye istinaden neden bir gelişme olmamıştır? - Narlı mahallemizin yollarını ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz?” sorularını yöneltmişti.

PAZARCIKLIYA TEK CÜMLELİK CEVAP

Bakanlıktan gelen kısa yanıtta ise, “Pazarcık Belediye Başkanlığından alınan bilgiye göre; Narlı Mahallesi yollarının yapımı Pazarcık Belediye Başkanlığı tarafından iş programına dâhil edilmiş olup en kısa sürede yapılacaktır” denildi.

Kaynak:Haberhanesi


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gönüllü Gençlik Gönüllere DokunuyorÖnceki Haber

Gönüllü Gençlik Gönüllere Dokunuyor

Ahmet Davutoğlu'nun Partisi Belli Oldu ! İki Kahramanmaraş'lıda Kurucular Arasında !Sonraki Haber

Ahmet Davutoğlu'nun Partisi Belli Oldu !...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar