Çınar Konağında Yaşayanlar Ailelerinin Eksikliğini Hissetmedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çınar Konağında Yaşayanlar Ailelerinin Eksikliğini Hissetmedi
Abone ol
Kahramanmaraş’ın seçkin Yaşlı ve Engelli Bakım Merkezi Çınar Konağı’nda, misafirleri için yine bir birinden önemli etkinlikler düzenlendi. Yaza merhaba etkinliğinde eğlence doruklara ulaştı. Ailelerinin yokluğunu hissettirmeyen Çınar Konağı Bakım Merkezi Personelleri, etkinliği mangal keyfi ile noktaladı.

Kahramanmaraş’ta yaşlı ve engelli bakım merkezi olarak faaliyet gösteren Çınar Konağı Bakım Merkezi yeni misafirleriyle unutulmaz anlar yaşadı. Her hafta bir birinden önemli etkinliklerle misafirlerine dolu dolu bir yaşam sunan Merkez, bu kez de ‘Yaza Merhaba’ etkinliği düzenledi.

‘Emanetiniz emanetimizdir’ sloganıyla her misafiri ile yakından ilgilenen Çınar Konağı Bakım Merkezi, Koronavirüs tedbirleri kapsamında, önlemlerini alarm seviyesine çıkarmış, kurumda yatılı sisteme geçerek, misafirlerini dışardan gelebilecek sağlık tehditlerine karşı korumaya almıştı.

Pandemi sürecinde kapılarını kapatarak ziyaretçi trafiğini de donduran Bakım Merkezi, bu hassas süreçte misafirlerinin hayatlarına neşe katmak için önemli etkinliklere imza attı. Kurum yöneticilerinin ve personellerinin özverileriyle misafirlerini neşeli anlar geçirmeleri adına yoğun gayret sarf ettiklerini dile getiren Çınar Konağı Yaşlı Bakım Merkezi Sorumlu Müdürü Yelda Doğan; “kurum olarak hedefimiz; Pandemi sürecinde misafirlerimizin stres düzenlerini en aza indirmek ve motivasyonlarını sağlamaktır. Bu çerçevede yaza merhaba etkinliği düzenledik. Çeşitli yarışmalar yaparak morallerini en üst seviyeye çıkarttık. Etkinliğimizi ise bahçede hep birlikte mangal keyfi yaparak sonlandırdık. Yaza merhaba etkinliğini geleneksel hale getirdik. Geçen yıl başlattığımız organizeye misafirlerimizin aileleri de katılmıştı. Sanatsal faaliyetlerden geri dönüşüm çalışmalarına, kara kalemden ebru sergisine kadar geniş yelpazede etkinlikler düzenlemiştik.  Covid 19 nedeniyle bu yıl aileleri kabul edemedik ama misafirlerimizin ailelerinin eksikliğini hissettirmemek adına da yoğun çaba harcadık.” Dedi.

Kaynak:Haberhanesi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göksun'da Grup Yollarında Ummalı ÇalışmaÖnceki Haber

Göksun'da Grup Yollarında Ummalı Çalışma

Kahramanmaraş'ta "15 Temmuz Şehitlerine Mesajım Var" konulu ödüllü video yarışması BaşladıSonraki Haber

Kahramanmaraş'ta "15 Temmuz Şehitlerine...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar